La FETAP-CGT convoca el 30 de gener noves mobilitzacions de treballadors davant les delegacions de la Seguretat Social - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La FETAP-CGT convoca el 30 de gener noves mobilitzacions de treballadors davant les delegacions de la Seguretat Social
dilluns 22 de gener de 2007 / Agenda / Visites: 286
Menéame

CONTINUEM MOBILITZANT-NOS

Aquest 30 de gener, nova crida per a realitzar concentracions en les portes de la Seguretat Social per l’incompliment de les promeses electorals amb els empleats públics fetes pel PSOE.

No és per molestar, però a pesar dels esforços desplegats tant pel govern com pels sindicats que li donen suport amb la finalitat de convèncer-nos que les nostres retribucions, encara que no tinguin la clàusula de revisió salarial, estan en procés de franca recuperació, les XIFRES es malden a contradir aquestes afirmacions que més que declaracions es vol que siguin actes de fe.

I no és per molestar, però si de debò es creuen el que declaren i, efectivament amb trucs, enganyifes i productivitats vàries es compensa l’absència de la clàusula de revisió salarial, quina raó existeix per a no instituir-la una vegada per sempre?

A ningú pot molestar que un col·lectiu com el nostre, maltractat per diferents governs des de fa ja massa anys, reivindiqui alguna cosa tan bàsica com mantenir el seu poder adquisitiu i començar a recuperar progressivament el perdut.

Sense que ningú es molesti, hem de tornar a recordar que ha estat precisament el partit que sustenta el govern actual, qui ens va prometre dur a bon port aquestes dues reivindicacions. Comença a molestar tant incompliment, tant electoralisme, tanta faula, i molesta, encara més, quan s’alardeja que les xifres públiques han arribat al superàvit, a costa d’estalviar justament on van prometre que mai ho farien, és a dir, en el fiançament de l’estat del benestar del que el nostre col·lectiu és part fonamental. Un altre incompliment electoral més.

L’Estatut de la Funció Pública està en ple procés parlamentari –ara en el Senat-, s’han introduït algunes modificacions al text original i sense menysprear-ne cap i reconeixent l’especial significat d’alguna d’elles, tals com el reconeixement com falta molt greu de l’assetjament laboral i el moral, alleujar però sense suprimir la figura del trasllat forçós, alleugerir uns grams el pes de l’avaluació de l’acompliment, una tímida obertura cap a la jubilació parcial i poc més, no se’ns oculta que estem davant una mera maniobra electoralista que busca amb uns tocs de maquillatge ocultar que les principals reivindicacions del personal segueixin dormint en un limb injust.

Reconeixem els avanços, però són tan escassos, tan de cost 0, que ja a ningú pot enganyar. Altra cosa és constatar l’alegria de la qual fan gala els sindicats signants, tant amb l’esborrany inicial com amb els successius, tant amb les esmenes introduïdes pels grups parlamentaris del Congrés, com, imaginem, amb les que es puguin introduir en el Senat, i és que s’aprovi el que s’aprovi ells sempre guanyen, ells sempre estaran contents, són “gent positiva” per a un govern feliç i sense oposició.

Nosaltres estem convençuts que hem de seguir mobilitzant-nos perquè gens ha canviat, els matisos no ens poden ocultar la substància i aquesta es troba en la clàusula de revisió salarial, en la recuperació del poder adquisitiu perdut, en la jubilació anticipada voluntària als 60 anys amb 30 de cotització, en la defensa de la nostra ocupació com públic i de qualitat, en l’elaboració de RPTs que escurcin els nivells per grup, defineixin les funcions de cada lloc, reconeguin el treball que realment realitzem i es guiïn pel principi d’igual “treball, igual salari”, una taxa de reposició que parteixi del 100% i que es dirigeixi especialment a cobrir les places més necessàries per a la gestió, això és, les d’atenció al públic, gestió, etc.

Ja n’hi ha prou d’amortitzar places i, sobretot, en el convenciment que només amb la participació podem aconseguir fer realitat el que ara només són aspiracions. El dia 30 de gener us convoquem a molestar durant 15 minuts amb aquests i altres temes com fem cada mes des de fa ja diversos anys.

AMB LA MOBILITZACIÓ TAMBÉ ES POT!

Federació Estatal de Treballdors de l’Administració Pública de la CGT (FETAP-CGT)

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. El toc de queda és una mesura absurda, inefectiva i autoritària
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  4. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  5. Valoració d’urgència davant l’anunci del president del govern espanyol d’aturada de les activitats econòmiques no essencials
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. IKEA Valls ’recompensa’ als treballadors durant la pandèmia amb un article 41
  9. Quotes afiliació any 2020
  10. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid