CGT convoca una manifestació contra la Repressió, la Reforma Laboral i les Retallades Socials, el 16 de juny a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT convoca una manifestació contra la Repressió, la Reforma Laboral i les Retallades Socials, el 16 de juny a Barcelona
dimarts 29 de maig de 2012 / Comunicats / Visites: 431
Menéame

Les retallades socials aplicades pels diferents governs i administracions públiques en tot l’Estat espanyol i la reforma laboral aplicada pel govern del PP i donat suport amb entusiasme pels seus socis catalans de CIU, han vingut contextualitzades per un clima general de repressió a tots els nivells, que ha suposat en molts llocs de la nostra geografia, i molt especialment en la ciutat de Barcelona, la detenció, arrest, i empresonament d’estudiants, sindicalistes i activistes socials des de la jornada de vaga general del 29 de març.
Al costat d’això s’han produït centenars d’identificacions i nombrosos ferits en les diverses manifestacions, per no parlar del penós episodi de la pàgina Web dissenyada per la Conselleria d’Interior.

Mentre escrivim aquestes línies la màquina repressora no descansa i han estat detingudes cinc persones més a Sants, Sant Andreu i Reus, al mateix temps que se cita a altres per a personar-se en comissaria i jutjats. Xavi, Dani, Isma, i la nostra companya Laura, són noms propis que concreten una actuació policial i fiscal que suposa que, en aquests moments, i encara estant tots ells en llibertat provisional, pesi sobre ells la possibilitat de la seva tornada a presó si surten endavant les absurdes i desmesurades peticions d’acusació i fiscalia.

La repressió i la violència tenen moltes formes d’encarnar-se. Des de CGT entenem que la lluita sindical i social ha de ser una, perquè som treballadors i treballadores i també ciutadans i ciutadanes. Les retallades en quiròfans i llits dels hospitals, reduccions de plantilla en els hospitals i la consegüent degradació de l’atenció i la cura de la gent gran i els nostres malalts, el tancament d’escoles públiques, l’amuntegament d’alumnes en les aules, la pujada dels preus i taxes de les universitats, etc, ens afecten a tots i totes com a persones, i la pèrdua dels nostres drets laborals i especialment dels nostres llocs de treball no fan sinó agreujar i fer més dramàtiques i doloroses aquestes retallades, empobrint cada vegada més a la classe treballadora en benefici de banquers, especuladors i lladres.

Per això, la CGT ha convocat a nivell estatal a tota la seva afiliació i sindicats a una manifestació a Barcelona el pròxim 16 de juny a les 11.30 hores, contra la repressió, la reforma laboral i les retallades socials, que sortirà de l’encreuament del carrer Diputació amb Passeig de Sant Joan.

La CGT de Barcelona, convençut/des que en aquests moments la lluita és de tots i totes, fem una crida als moviments socials, acampades, assemblees de barri, organitzacions i sindicats d’estudiants, i a la resta de sindicats alternatius a participar en aquesta manifestació.

Federació Local de CGT de Barcelona

>>> Us podeu descarregar les octavetes de la manifestació en català i castellà al web http://www.cgt.org.es/noticias-cgt/comunicados/manifestacion-confederal-16-junio-en-barcelona-contra-la-represion-la-refor

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell manifestació 16J Barcelona

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid