A Barcelona el 23F: les lluites al carrer! - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

A Barcelona el 23F: les lluites al carrer!
Marxes des de quatre punts diferents a les 17h i manifestació a les 18.30h des de Plaça Catalunya
dijous 21 de febrer de 2013 / Comunicats / Visites: 793
Menéame

23F: LES LLUITES AL CARRER!

Per la justícia social, FEM-LOS FORA, JUNTES PODEM!

Des de diferents grups sectorials (educació, sanitat, laboral, antirrepressiu, etc.) i territorials (algunes assemblees de barris i altres llocs) convoquem a la mobilització del 23F a Barcelona amb el lema “Fem-los fora! Juntes podem!” que coincideix amb manifestacions arreu l’estat. Aquesta jornada serà el començament d’una setmana de lluita en la que diversos sectors es mobilitzaran.

Uneix-te a la teva columna, assemblea, col·lectiu o acció descentralitzada i ens trobem el dissabte 23F a les 18:30 a Plaça Catalunya!

- 17hr. Columna Antirepressiva: Passeig de Gràcia/Casp, Metro Gràcia

Sortirà de Pg. de Gràcia amb C/ Casp, lloc on els mossos d’Esquadra van agredir a Ester Quintana (Metro Pg de Gràcia/ Pl. Catalunya).

Participen: OjocontuOjo, StopBalesdeGoma, Plataforma Rereguarda En Moviment, Tanquem els CIEs, PapersPerTothom, Moviment Indignació 15M Sabadell.

Esdeveniment: https://www.facebook.com/events/337125093060899/

- 17hr. Columna Drets Socials i Serveis Públics: Plaça de Pau Vila 1, Metro Barceloneta

Sortirà de Palau de Mar, Pl. De Pau Vila 1 (Metro Barceloneta).

Participen: Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc, Coordinadora Interzones Docents, CGT Ensenyament, Assemblea Groga de Gracia, Marea Pública de L’Hospitalet, Acció Social Comunitària, Tancada Clínic, Bressol Rebel·lat, Sindicat d’estudiants dels Paissos Catalans, Assemblea docent de Sant Cugat, USTEC, Marea Roja-Cultura en lluita.

- 17hr. Columna Laboral: Marqués de Campo Sagrado 22, Metro Paral·lel

Sortirá de Marqués de Campo Sagrado, 22 (Metro Paral·lel). Particpen: Plataforma Movistar-Telefònica, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Papers per Tothom, Marea Pública de l’Hospitalet.

- Columna de la Vila de Gràcia. Contra el genocidi financer i la corrupció. Jardinets de Gràcia (Metro Diagonal). Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia.
http://23fgracia.wordpress.com/

També participen les Assemblees de barris: Assemblea Vila de Gracia, Assemblea Sarrià Sant Gervasi, Assemblea 15M Sant Martí de la Verneda, Coordinadora Vallés Occidental, Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample, Assemblea de Sants, Assemblea Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts, Assemblea de Santa Coloma de Gramenet, Assemblea 15M de Poble Sec.

Si des del vostre col·lectiu doneu suport a la manifestació i voleu que visibilitzem el vostre punt de trobada o recorregut us demanem que envieu un mail a femlosfora23f@gmail.com per afegir-lo al mapa que estem fent.

Ens estem organitzant per al 23F:

Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), Assemblea de Personal Interí i Substitut, Assemblea docent interzones, CGT Ensenyament, No paguem (Per un transport públic al servei de les classes populars), Unió de Sindicats de Treballadors de l’Ensenyament de Catalunya (USTEC), Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia, Assemblea de Sarrià Sant Gervasi, Confederació Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Stop Bales de Goma, Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, Ecologistes en Acció Catalunya, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Marea Pública de l’Hospitalet, Ateneu Roig, Assemblea 15M Sant Martí la Verneda, DASC (Assemblea del sector social i del tercer sector), Coordinadora Vallès Occidental, Sí Soc Rendible de Telefònica, Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample, Tancada Clínic, Assemblea Docent de Sant Cugat, Assemblea de Sants, Assemblea de la Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts, Assemblea de Santa Coloma de Gramenet, Assemblea 15M de Poble Sec, Bressol Rebel·lat, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Papers per Tothom, Rereguarda en Moviment, Tanquem els CIES, Marea Roja-Cultura en lluita, Ojo con Tu Ojo, Moviment Indignació 15M Sabadell.

Més info a http://23flluitesalcarrer.wordpress.com/

P.-S.
Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell 23F a Barcelona

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  2. Formulari d’afiliació (beta)
  3. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  4. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  5. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  6. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  7. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  8. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Generalitat i Gobierno abandonen milers de treballadors i treballadores de la Conca d’Òdena

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid