Taller teòric-pràctic sobre l'Objecció Fiscal l'11 de maig a Girona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Taller teòric-pràctic sobre l’Objecció Fiscal l’11 de maig a Girona
2a. sessió de l’Ateneu 19 de Juliol de la CGT de Girona
dijous 9 de maig de 2013 / Comunicats / Visites: 182
Menéame

L’Ateneu 19J, compromès amb els principis llibertaris i amb els de l’Educació Popular, és un espai virtual que engloba un projecte de formació, agitació i activisme cultural que neix i forma part de la FI de la CGT – Girona.

Prosseguint el camí iniciat el passat mes d’abril aquest dissabte 11 de maig de les 10’30h a les 12’30h als locals de la CGT de Girona, Av. Sant Narcís nº28, entresòl 2a. tindrà lloc un taller teòric - pràctic sobre l’Objecció Fiscal. Com es fa l’Objecció Fiscal?, què fem amb la part dels nostres impostos que deixem de destinar a despesa militar? Debatrem i treballarem sobre aquest tema amb la militant de la CGT a Girona Mariona Parra.

Des de l’Ateneu 19J ens afegim així a la campanya per la desmilitarització dels nostres impostos impulsada per la CGT a tot l’estat. En el tríptic d’aquesta campanya podem llegir "(...) que la forma més perversa d’extensió del capitalisme a nivell mundial és mitjançant el militarisme i la guerra, sent l’Objecció Fiscal a la Despesa Militar la posada en pràctica de la negativa a col·laborar amb aquesta injustícia (...)"

La 3a. sessió de l’Ateneu 19J de la CGT serà el dissabte 25 de maig de les 10’30h a les 12’30h. Farem la presentació de la Fundació Salvador Seguí a Girona a l’espai cedit per la CGT i redescobrirem el llibre “La selección natural y el apoyo Mútuo” de Piotr Kropotkin.

Salut i Participació !!!

ATENEU 19-J
CGT-GIRONA

2a. sessió curs 2012-13. Cartell activitats ateneu 19-J de Girona

Més informació:

- TWITTER CGT GIRONA

- WEB CGT GIRONA

>>> Cartell en document adjunt

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell taller objecció fiscal

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid