CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

01/09/11: amb il·lusió, “els millors” terroristes europeus tanquen les urgències de 46 CAP

Dissabte, 3 setembre, 2011

Ni un,
ni dos,
ni deu,
ni vint...

Són 46 els CAP que a partir del dia 1 de setembre deixen de donar servei d'Urgències a milions de persones del Principat de Catalunya. Durant desenes d'anys, la sanitat universal gratuïta i de qualitat ha estat i és un dret inexcusable que teníem totes les persones d'aquest tros de país, tal com la majoria de les d'Europa. I aquest servei sanitari, que inclou les urgències, no l'ha creat cap mag, ni cap prestidigitador, ni cap polític, tot i que alguns n'han estat més defensors que altres. L'hem creat entre totes i tots.

Els temps estan canviant i el cop d'estat que la banca, els mercats o com vulgueu dir-los han donat amb l'excusa de la "crisi" toca ara aquest dret inexcusable. A partir de l'1 de setembre, "el govern dels millors" (...lladres del món) ens roba 46 serveis d'urgències.

He utilitzat pocs cops el servei d'Urgències per a mi però molt per a mon pare i ma mare i sé perfectament que en la majoria de vegades que hi hem anat la seva rapidesa i excel·lència ha estat bàsica per continuar amb vida, per superar els problemes de salut que ens hi han portat. No vull semblar dramàtic però és d'això del que estem parlant, de vides humanes que aquesta colla tracta amb tot el menyspreu que els donen les dades que fan anar. Unes dades que curiosament els porten a retallar serveis bàsics per a tots alhora que rebaixen impostos per a ells, els rics. Unes dades que els porten a retallar en tot menys en ajudes als culpables de la mal anomenada "crisi", la banca.

La mesura no afectarà els rics perquè aquests ja tenen sanitat privada, que és a on ens volen dirigir l'Artur Mas i el nefast Boi Ruiz, fins fa poc a sou de la patronal de la sanitat privada catalana i de qui ens en recordarem molt de temps. Amb la sanitat no s'hi juga perquè ens hi va la vida i fer negoci d'això és jugar a sembrar el terror, és ser un terrorista.

No ens rendirem ni ara ni mai. No deixarem que les aportacions dels nostres pares i mares, de les nostres iaies i iaios, que les aportacions que hem fet durant desenes d'anys, se les quedin ara aquesta colla de lladres. Ni ara ni mai. Sortim al carrer, demà i tant com faci falta!!!

* Jordi Martí Font és afiliat de la CGT de Tarragona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció