CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1 de Juny: Un dia per a lluitar contra la Troica

Dijous, 30 maig, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Confederació General del Treball (CGT) dóna suport i crida a la mobilització internacional del dissabte dia 1 de juny que se celebrarà de manera simultània en 40 ciutats de l'Estat Espanyol i més de vuitanta ciutats a nivell internacional contra les polítiques d'ajustaments neoliberals imposades per la Troica (Banc central Europeu BCE-Fons Monetari Internacional FMI- Comissió Europea CE).


Des de la CGT entenem que aquesta és una nova oportunitat per a prendre els carrers, lluitar contra les injustícies i plantar cara a uns governs al servei de les elits del poder que estan eliminant els nostres drets socials i laborals i esgotant els recursos naturals.

Creiem que l'única manera de lluitar contra aquestes imposicions passa per la presa dels espais públics per part de les persones treballadores i el conjunt de la ciutadania així com pel repartiment del treball i la riquesa entre totes i tots.

Les inhumanes polítiques d'ajustaments imposades per la Troica, amb la complicitat d'una classe política immoral i corrupta, està ocasionant que milions de persones siguin condemnades a l'atur, la pobresa, l'exclusió social i fins i tot a la mort, pel pagament d'un deute il·legítim i impagable que en la seva immensa majoria pertany a les grans empreses i a la banca.

Des de la CGT afirmem que han de ser les persones treballadores i els pobles en general qui donem les solucions des de la perspectiva de l'autogestió, engegant accions i projectes que parin l'agressió i que ens condueixin a una nova societat que doni prioritat a les persones enfront dels mercats financers.

Enfront de l'atur proposem repartir el treball i els recursos, proposem ocupar les empreses i no resignar-nos davant un sistema polític i social, antidemocràtic, imposat pel capitalisme que aconsegueix dur a la població a situacions de fam, violència, desesperació i a la destrucció de la vida en el planeta.

Des de la CGT fem una crida i animem a participar en aquesta mobilització a totes i tots els treballadors per a donar una sortida social a aquesta crisi econòmica i social que han provocat intencionadament els poderosos.

Des de CGT cridem a la majoria social (99%) a seguir lluitant perquè no ens venguin, ocupant els carrers, portant a terme una mobilització permanent contra el sistema, a lluitar contra la Troica, contra les retallades socials, negant-nos a pagar el seu deute, lluitant per a defensar la justícia social i la llibertat, la justícia mediambiental, els drets laborals i socials, els serveis públics.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print