CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1 de Juny: Un dia per a lluitar contra la Troica

Dijous, 30 maig, 2013

La Confederació General del Treball (CGT) dóna suport i crida a la mobilització internacional del dissabte dia 1 de juny que se celebrarà de manera simultània en 40 ciutats de l'Estat Espanyol i més de vuitanta ciutats a nivell internacional contra les polítiques d'ajustaments neoliberals imposades per la Troica (Banc central Europeu BCE-Fons Monetari Internacional FMI- Comissió Europea CE).


Des de la CGT entenem que aquesta és una nova oportunitat per a prendre els carrers, lluitar contra les injustícies i plantar cara a uns governs al servei de les elits del poder que estan eliminant els nostres drets socials i laborals i esgotant els recursos naturals.

Creiem que l'única manera de lluitar contra aquestes imposicions passa per la presa dels espais públics per part de les persones treballadores i el conjunt de la ciutadania així com pel repartiment del treball i la riquesa entre totes i tots.

Les inhumanes polítiques d'ajustaments imposades per la Troica, amb la complicitat d'una classe política immoral i corrupta, està ocasionant que milions de persones siguin condemnades a l'atur, la pobresa, l'exclusió social i fins i tot a la mort, pel pagament d'un deute il·legítim i impagable que en la seva immensa majoria pertany a les grans empreses i a la banca.

Des de la CGT afirmem que han de ser les persones treballadores i els pobles en general qui donem les solucions des de la perspectiva de l'autogestió, engegant accions i projectes que parin l'agressió i que ens condueixin a una nova societat que doni prioritat a les persones enfront dels mercats financers.

Enfront de l'atur proposem repartir el treball i els recursos, proposem ocupar les empreses i no resignar-nos davant un sistema polític i social, antidemocràtic, imposat pel capitalisme que aconsegueix dur a la població a situacions de fam, violència, desesperació i a la destrucció de la vida en el planeta.

Des de la CGT fem una crida i animem a participar en aquesta mobilització a totes i tots els treballadors per a donar una sortida social a aquesta crisi econòmica i social que han provocat intencionadament els poderosos.

Des de CGT cridem a la majoria social (99%) a seguir lluitant perquè no ens venguin, ocupant els carrers, portant a terme una mobilització permanent contra el sistema, a lluitar contra la Troica, contra les retallades socials, negant-nos a pagar el seu deute, lluitant per a defensar la justícia social i la llibertat, la justícia mediambiental, els drets laborals i socials, els serveis públics.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció