CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

100% de seguiment el primer dia de la Vaga a Nissan

Dilluns, 4 maig, 2020

xsnissan.jpg

Avui hem tingut una reunió amb la consellera d'Empresa Angels Chacón, en aquesta reunió hem tornat a mostrar la nostra preocupació per la falta de definició del futur de les Plantes de NISSAN.

En paraules de la consellera, continuen fent tot el possible perquè NISSAN mantinguin l'activitat en les plantes de Barcelona i que des del seu departament no donen res per perdut. Durant el dia d'avui han de tenir una reunió amb el Secretari General d'Indústria Raúl Blanco, amb la intenció que aquest respongui i informi de com està la situació dels nostres centres de treball.

Ens ha mostrat la seva preocupació, no perquè vegi algo definit, si no perquè no tenen notícies dels projectes que presentaran al ministeri d'Indústria, s'acosta la decisió i no hi ha resposta. S'ha compromès a mantenir-nos informats, tant de les reunions que pugui tenir amb el ministeri, com les possibles que poguessin tenir amb l'alta Direcció de NISSAN.

D'altra banda el seguiment de la vaga, està sent un veritable èxit, continuem demanant el vostre suport i solidaritat. De l'èxit de la vaga dependran els pròxims moviments que faci NISSAN.

Exigim #FuturoParaNissanYa

Comunicat del Comitè
Secció Sindical CGT a NISSAN

xsnissan.jpg

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció