CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

12 de març, Manifestació confederal a Madrid: “Contra el pacte social, mobilització i lluita”

Dijous, 17 febrer, 2011

Cartell 12 març Madrid

12 de març: MANIFESTACIÓ CONFEDERAL

CONTRA EL PACTE SOCIAL: MOBILITZACIÓ I LLUITA

Un dia per lluitar per la Dignitat i la Justícia Socials

Per la Jubilació als 60 anys

Per la Jornada laboral de 35 hores

En defensa dels drets laborals i socials

12 DE MARÇ, MADRID, 12.30 h. des del Banc d'Espanya fins al Passeig Camoens

Míting i CONCERT (Penadas por la ley + Yeska + Deshechos), de 12,30 h. a 17h.

La CGT fa partícips d'aquesta convocatòria a totes les organitzacions sindicals i socials que no accepten el Pacte Social assolit pel govern, la patronal i el sindicalisme institucional de CCOO i UGT i que defensin els drets laborals i socials de les i els treballadors i classes populars.


12 de març: MANIFESTACIÓ CONFEDERAL a Madrid

Pacte Social i Econòmic de 2011. Amb la signatura d'aquest pacte, el govern, els polítics, la patronal i el sindicalisme institucional d'UGT-CCOO, des de la més absoluta desvergonyiment política i empresarial, ens estan robant els salaris, les pensions públiques, els drets laborals i socials de la classe treballadora i classes populars i ens estan estafant la nostra dignitat com a persones.

Estadístiques del dolor. La realitat de la majoria social es recull en les dades del dolor: milions de persones en atur, contractes temporals i precaris, salaris de misèria, anul·lació de prestacions socials, eliminació de l'ajuda de 426 euros, acomiadaments barats i lliures, reducció de les pensions públiques, milers de desnonaments, desregulació de les relacions laborals, eliminació dels convenis col.lectius, etc. Aquest panorama s'utilitza des del poder per atemorir a tota la població i que ens sotmetem submisos a les lleis del mercat capitalista.

Pèrdua de salaris. Els signants del Pacte Social, accepten que els salaris, entesos en tot el seu recorregut (preu del contracte, impostos, càrregues socials i acomiadament), havien de baixar i així ha estat: els costos laborals han disminuït, els salaris han perdut el 2010 almenys 2,7 punts. Això significa que les polítiques d'ajust (reforma de l'acomiadament, reforma de la negociació col.lectiva, reforma de les prestacions socials) donen els fruits esperats per la banca i la patronal: ara ens roben més i millor a la classe treballadora, ens prenen major porció de les nostres rendes salarials ia sobre fem créixer la productivitat del nostre treball.

Saqueig de les pensions. Govern, polítics, empresaris i UGT-CCOO han decidit que hem de treballar més anys, jubilar més tard, allargar el període mínim de càlcul de la pensió, incrementar el nombre d'anys cotitzats per tenir dret al 100% de la pensió ... Conclusió, les rendes del treball baixaran 4 punts del PIB d'aquí al 2040 i aquests prop de 60.000 milions d'euros, aniran directes a la banca privada.

Decret, Tisorada, pensionazo . A la majoria de la població ens han desposseït de rendes, drets i llibertats. D'altra banda, a la minoria rica que ens explota i governa, se li redueixen les aportacions de les seves empreses a la seguretat social, es permet el frau fiscal, no es lluita contra l'economia submergida, es mantenen els paradisos fiscals, els beneficis de les grans empreses es fan servir per enriquir ells més i més, se'ls jubila amb pensions multimilionàries, se'ls lliuren milers de milions d'euros per sanejar els seus negocis i bancs.

Resposta de mobilització social. Tota la classe treballadora, els i les pensionistes, joves, els que estem aturats a la força, els qui hem estat condemnats a l'exclusió social, a la pobresa, que encara des del món del pensament no han estat colonitzats per el pessebre del mercat i conserven la lucidesa de la crítica, que per la seva condició de gènere, dona, segueix sent assassinada social i psicològicament, la majoria social, en definitiva, hem de prendre el carrer, aixecar-nos i doblegar la patronal, a la dictadura dels seus mercats, a els polítics i sindicalistes professionals i regirar contra aquesta criminalitat i barbàrie.

Per a la CGT, lluitant és possible un altre sistema social i productiu respectuós amb les necessitats de les persones i el medi ambient. Lluitant és possible la justícia social per a viure com a persones amb dignitat i drets i no com a esclaus moderns del segle XXI

PER LA JUBILACIÓ ALS 60 anys i LA JORNADA LABORAL DE 35 H PER A CREAR OCUPACIÓ

PEL REPARTIMENT DEL TREBALL I LA RIQUESA: d'una SORTIDA SOCIAL A LA CRISI

Per recuperar la dignitat i la Justícia Social, TOTS I TOTES A MADRID EL 12 DE MARÇ 2011

Confederació General del Treball (CGT)


Circular de la Secretaria d'Acció Sindical de la CGT

El dia 12 de març és una data importantísima per a la CGT, com referent sindical i social, i per al conjunt de les persones que ens oposem a aquest estat de la coses, les que reclamem una sortida social a la crisi i les que busquem amb la nostra activitat transformadora una societat més igual i més justa. És necessari que acudim a milers a aquesta manifestació i que omplim els carrers de Madrid amb la nostra ràbia, indignació i rebel·lia contra el Pacte Social i les mesures engegades pel govern, partits polítics i sindicats institucionals.

És per això que demanem encaridament que realitzeu aquest necessari esforç des de cada Secció Sindical, cada Sindicat, Federacions Locals-Intercomarcals-Provincials, des de cada Territori i Sector i que amb la nostra presència donem els passos necessaris per a començar a donar-li la volta a aquesta situació angoixant per al conjunt de la classe treballadora.

És en aquest acte on han de veure's reflectides TOTES les lluites que el conjunt de la Confederació porta desenvolupant des del començament de la crisi capitalista i que tenim l'obligació de fer visibles en els carrers de Madrid.

Ànim companyes i companys! Cal mobilitzar-se, indignar-se i plantar cara al capital.

El dia 12 de març ens veiem totes i tots a Madrid.

Salut.

Ángel Luís García, Secretari d Acció Sindical del Comitè Confederal de la CGT


Veure també Circular de la CGT de Catalunya convocant a la manifestació del 12 de març a Madrid

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5035