CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

12M-15M del maig global i del 29M al 15J: Cal seguir en els carrers

Divendres, 11 maig, 2012

Aquest mes de maig es compleix un any d'un moviment popular que va aconseguir treure als carrers la indignació de totes i tots en múltiples llocs del planeta, des de La “primavera àrab” passant per la porta del Sol i arribant fins al Occupy Wall Street.

L'explosió popular d'indignació del 15 de Maig de 2011 s'ha anat concretant en diferents Assemblees de Pobles i Barris, Grups de Treball i una extensa xarxa de comunicació, mobilització i acció, que uneix totes les lluites comunes que ens afecten al conjunt de la població i que a través d'aquesta xarxa orgànica s'enfronta de manera col·lectiva. Això ens fa conscients que no estem sols i que units en l'acció podem canviar les coses.

Des de CGT, CNT i Solidaritat Obrera, donem suport amb tots els nostres mitjans les mobilitzacions que es convoquen en el 12M-15M Global, fent una crida a tota la classe treballadora a sortir als carrers, a les places i a participar activament en totes les accions organitzades per a aquests dies.

Com organitzacions sindicals ens identifiquem amb les consignes que aquest moviment llança al carrer: “Ni un euro més per a rescatar als bancs; Educació i sanitat públiques i de qualitat; No a la precarietat ni A la Reforma Laboral; Per un habitatge digne”.

Per a continuar lluitant pels nostres drets, convoquem diferents jornades de mobilitzacions, que donant començament el 29 de Maig, s'estenen fins al 15 de Juny.

Del 29 de Maig al 15 de Juny

“Contra la Reforma Laboral, les Retallades i el Pacte Social”

Les organitzacions sindicals CGT, CNT i SO, després de l'èxit de la Vaga General del passat dia 29 de març i comprovant que l'actitud dels governs estatals i autonòmics no ha canviat respecte a la Reforma Laboral, les Retallades i el Pacte Social, considerem absolutament necessari per a la classe treballadora, i especialment per a les i els més desfavorits, continuar de manera immediata amb les mobilitzacions que siguin necessàries per a acabar amb la sagnia de drets a la que estem sent sotmesa el conjunt de la ciutadania.

Durant aquests dies del 29M al 15J realitzarem concentracions, manifestacions, tallers, vagues de consum, jornades de lluita i totes aquelles accions que ens duguin a denunciar l'atropellament al que ens sotmeten, encaminant-nos cap a altra Vaga General que aconsegueixi acabar amb les brutals retallades, la derogació de la Reforma Laboral i la restitució de tots els nostres drets.

Sabem que per a això, hem de confluir i treballar amb aquelles organitzacions sindicals, socials, etc, que estan patint aquesta situació injusta, i que estan contra el Pacte Social i per la mobilització. Des d'aquí els convidem a participar de les mateixes des de les seves organitzacions.

CGT – Confederació General del Treball, CNT – Confederació General del Treball, SO – Solidaritat Obrera

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció