CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

15-17 de març. Amb Enric Duran! Crida a la Revolució Integral. Crida a l’acollida coordinada i a un nou projecte col·lectiu (RADI)

Dijous, 14 març, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Com sabeu, Enric Duran, promotor de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) —iniciativa en transició per a la transformació social des de baix, mitjançant l'autogestió, l'autoorganització i el treball en xarxa— ha fet una crida, en el context de la Revolució Integral, a la desobediència davant del tribunal que pretén jutjar la seva acció de reapropiació. En aquest context, a més, en el seu tercer comunicat, Enric Duran —que ara demana suport financer perquè cap desobedient vagi a la presó— ha anunciat un nou projecte col·lectiu: RADI (Revolució, Acció, Desobediència, Integral) per protegir la Revolució Integral.

La Revolució Integral implica una acció conscient per a millorar i recuperar les qualitats i valors de la vida en comú i, alhora, la construcció de noves formes organitzatives que garanteixin igualtat de decisió i equitat en la cobertura de les necessitats vitals. Com diu ell mateix, «no n'hi ha prou amb la indignació i només el compromís revolucionari que vagi acompanyat d'una actitud de Desobediència Integral respecte del poder legal-polític-financer, podrà dur-nos a aconseguir els canvis que volem veure en el món».

Per tot això, i coincidint amb aquests postulats i amb el primer aniversari de la publicació per a l'autogestió Rebel·leu-vos! i el quart aniversari de la publicació Podem!, l'assemblea de la Cooperativa Integral Catalana se solidaritza amb la lluita d'Enric Duran i s'afegeix a:

promoure la reflexió, el debat i l'enxarxament d'iniciatives autogestionàries que estiguin treballant en aquesta mateixa línia, i alhora, de persones i col·lectius que vulguin sortir del sistema capitalista;

promoure la convocatòria d'assemblees de tots els processos vinculats a la CIC (nuclis, ecoxarxes, projectes…) perquè debatin sobre la proposta de Revolució Integral i participin de manera activa en aquesta acció coordinada durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, en què caldrà que en decideixin la durada i el format;

cridar i convocar a totes les cooperatives integrals, projectes autogestionats, nuclis d’autogestió local, ecoxarxes i, també, a les iniciatives autònomes afins als principis de la Crida a la Revolució Integral, perquè s’organitzin jornades descentralitzades d’informació i acollida durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, es faciliti la participació a totes les persones que vulguin conèixer el que s’està fent i es faci ja el pas per començar a ser part d’un procés de construcció autogestionària, fora del capitalisme.

Proposem una acció similar a la que ja es va fer el 17 de setembre de 2009, quan més d’un centenar de «punts de trobada» van sortir al carrer. Ara, però, amb l’oportunitat de vincular-hi realitats de construcció social molt més avançades de les que hi havia en aquell moment. I en aquesta ocasió no proposem una manera concreta d’acollir a les persones interessades, sinó que convidem a la creativitat de cada procés per adaptar i donar forma a la proposta segons el moment en què s’estigui.

L'objectiu és fer l'acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció fora del capitalisme.

Des de l'assemblea de la Cooperativa Integral Catalana i amb la confirmació que diversos nuclis i projectes de la xarxa territorial seran partícips d'aquesta iniciativa:

Convoquem a tots els nuclis d'autogestió local, ecoxarxes, cooperatives integrals i altres iniciatives i projectes autogestionaris a participar de manera activa en aquesta acció coordinada, en què cal escollir-ne la durada i el format. El cap de setmana del 15 al 17 de març, doncs, fem la Crida a la Revolució Integral.

Totes les novetats a l'entorn de l'acollida coordinada per a la Crida a la Revolució Integral es publicaran a través del web https://revolucionintegral.crowdmap.com/, on es recolliran totes les informacions d'accions previstes, amb un mapa i un calendari de les convocatòries que es vagin produint.

Vols ajudar a finançar una estructura organitzativa de protecció perquè cap persona desobedient no hagi d'anar mai a la presó? Fes-ho des de http://www.verkami.com/projects/4793-la-desobediencia-no-hi-cap-a-la-preso-protegim-la-revolucio-integral

Comunicació CIC

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print