CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

15-O: Mobilització internacional «Unides per un canvi global»

Dimarts, 4 octubre, 2011

15 d'octubre de 2011: Mobilització internacional «Unides per un canvi global: United for global change»

Esdeveniment global: http://www.facebook.com/event.php?eid=217223788318602

Pàgina web: www.15october.net

Web recopilació enllaços: 15 Ottobre in tutto il mondo

http://bellaciaogrecia.wordpress.com/2011/09/28/15-ottobre-in-tutto-il-mondo/

A Barcelona: 15 d'octubre a les 17h a la Pl. Catalunya de Barcelona --> P. GRÀCIA/DIAGONAL (DeutscheBank)---->DIAGONAL/PSG. SANT JOAN-->ARC DE TRIOMF

El 15 d'octubre ciutadans i ciutadanes de tot el món sortirem al carrer per mostrar la nostra indignació per la pèrdua dels nostres drets a mans de l'aliança entre els poders financers i la classe política.

Des de Democràcia real JA us convidem a participar en aquesta acció pacífica de protesta internacional, sumant a la nostra convocatòria o realitzant les vostres pròpies convocatòries per a la data. Ha arribat el moment d'alçar la veu. El nostre futur està en joc, i res pot retenir la força de milions de persones quan s'uneixen amb un propòsit comú.

Sota el lema "No som mercaderia en mans de polítics i banquers", milers de persones vam sortir al carrer el 15 de maig per exigir una democràcia més participativa, oposar-nos a la corrupció del sistema polític i mostrar el nostre rebuig a les retallades socials que es ens imposaven. Després de l'èxit d'aquesta primera manifestació, van sorgir diversos moviments i es van muntar acampades en places de tot el país, semblants a la primera ocupació de la Plaça Tahrir al Caire. Aquestes van donar lloc a assemblees populars, on els ciutadans desenvolupen les seves objectius mitjançant un procés de decisió inclusiu i horitzontal. El moviment 15M de seguida va traspassar fronteres i va encoratjar accions en nombroses ciutats del món, entre elles una multitudinària manifestació contra el Pacte de l'Euro el passat 19 de juny.

Sota la pressió del poder financer, els nostres governants treballen pel benefici d'uns pocs, sense que els importi el cost social, humà o mediambiental que això pugui generar. Promovent guerres amb finalitats econòmiques i portant a la misèria a pobles sencers, les classes dirigents ens despullen del nostre dret a una societat lliure i justa .

Per això us convidem a unir-vos a aquesta lluita pacífica, difonent el missatge que junts som capaços de canviar aquesta intolerable situació. Prenguem els carrers el 15 d'octubre. És hora que se'ns escolti. Unides farem sentir les nostres veus!

Segueix la informació internacional sobre el 15è per aquests canals:

Web DRY Internacional: http://international.democraciarealya.es/

Facebook: https://www.facebook.com/15octobernet

Twitter: @ democraciareal i @ drynternational | News @ 15octobernet
# Globalchange

Posa't la xapa:

negra: www.picbadges.com/15-o-international-mobilization/1897863/

groga: www.picbadges.com/15-o-international-mobilization-globaldemocracy/2068573/

Vídeo 15-O: