CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

15-O “Unides per un canvi global”. Manifestacions a Reus i Tarragona

Dissabte, 8 octubre, 2011

cartell Tarragona 15oct 1

A Reus i Tarragona també s'han convocat manifestacions dins la Jornada Internacional de Mobilització del 15 d'Octubre "Unides per un canvi global".

Defensem els nostres drets. Passem de la indignació a l'acció!

15-O: Jornada internacional de lluita

Les nostres vides o els seus beneficis

REUS

* Dijous 13 d'octubre

Performance anticapitalista.
19 h. Plaça Llibertat, recorregut pels carrers del centre

* Dissabte 15 d'octubre

Passem de la indignació a l'acció.
11 h. Trobada al Punt d'Informació 15-M (c/Sant Joan)

Manifestació "Unides per un canvi global".
18 h. Sortida des del Punt d'Informació 15-M (c/Sant Joan)

Cridem a mobilitzar-nos pel repartiment del treball i de la riquesa i en defensa dels serveis públics i els drets socials, des de la perspectiva d'un canvi radical del sistema econòmic:

1- Defensa dels serveis públics (ensenyament, sanitat, serveis socials, transports,…) i oposició a les retallades, les privatitzacions i externalitzacions.

2- No pagar el deute i que la banca i els sectors estratègics siguin un sector públic.

3- Derogació de les reformes laborals i de les pensions que han retallat drets.

4- Redistribució de la riquesa i repartiment del treball, per a crear ocupació digna per a tots, i mentrestant garantir un ingrés adequat a totes les persones desocupades.

5- Paralitzar els desnonaments i garantir l’habitatge de lloguer a preus accessibles per a tots i totes.

Pels nostres drets socials i laborals.

Pel futur del planeta.

Per una democràcia real i participativa.

Fem sentir la nostra veu contra els poders polítics, econòmics i financers.

La lluita està en el carrer, en defensa dels nostres drets.

Convoca: Assemblea Popular de Reus

http://assembleareus.info/


TARRAGONA

Manifestació dissabte 15 d'octubre, 18h. Plaça Imperial Tarraco

Defensem els nostres drets, tothom al carrer!

Prèviament, sortiran tres marxes a les 17h. des de la rotonda de Bonavista, la Rambla de Sant Pere i Sant Pau i la rotonda de la gasolinera de Sant Salvador.

El proper dissabte 15 d’octubre, a les 18:00 hores, tens una cita ineludible amb els teus drets. Amb els drets de tothom i de tot arreu.

El Moviment 15M de Tarragona i la Plataforma per la Defensa dels Drets Públics, et convoquen a una Gran Manifestació Ciutadana.

És una manifestació unitària i de convocatòria mundial. En aquests moments està sent treballada, arreu del planeta, a través de multitud de xarxes ciutadanes, entitats i organitzacions populars compromeses amb la lluita per la Democràcia i pels nostres drets (al treball, a la salut, a l’educació, a l’habitatge…)

Perquè totes i tots sabem:

• Que les nostres necessitats són els nostres drets i, malgrat això, cada dia que passa ens volen imposar una nova retallada.

• Que ens fan viure en un planeta malalt, dins d’un sistema depredador que trenca amb l’equilibri ecològic, atempta contra la vida i ens obliga a consumir per sobre de la capacitat de regeneració dels recursos.

• Que vivim una democràcia segrestada pel poder de les grans finances i, malgrat això, vols lluitar amb nosaltres per retornar el poder a les majories.

T’animem a manifestar-te per les següents raons:

1- Per la defensa dels drets públics (ensenyament, sanitat, transports, serveis socials, etc.). Ens oposem a les retallades i privatitzacions. Hem lluitat per aconseguir uns serveis públics per a tots, no permetem que ens els robin per privatitzar-los. Els drets públics no són un negoci!

2- El poble no ha de pagar el deute privat dels bancs. S’han quedat amb els beneficis i ara ens fan pagar les pèrdues. Hi ha una banca pública sota control social. Els especuladors són els causants de la crisi i a més es lucren amb ella, per això han de ser jutjats.

3- Per la derogació de la reforma laboral i la de les pensions, amb les quals ens han retallat els drets conquerits durant dècades. No només no han contribuït a crear ocupació, sinó que generen més precarietat, pobresa i desocupació.

4- El creixement descontrolat del capitalisme ha portat a una destrucció del medi ambient i a l’apropiació dels recursos de les futures generacions. Volem viure, treballar i produir en harmonia amb el medi ambient.

5- Redistribució de la riquesa i el repartiment del treball per crear ocupació digna per a totes les persones i, mentrestant, garantir un ingrés adequat a totes les persones aturades.

6- Per garantir el dret a l’habitatge. Cal paralitzar els desnonaments i garantir l’habitatge de lloguer a preus accessibles per a tots.

7- Per una democràcia participativa. Hem d’exercir el nostre dret irrenunciable a decidir el nostre present i el nostre futur. Cal donar una resposta ciutadana contundent i unànime que obligui als governants a posar-se al costat de la ciutadania. No volem ser espectadors sinó actors!

Convoca: Moviment 15M de Tarragona i la Plataforma per la Defensa dels Drets Públics

http://acampadatgn.wordpress.com/

Attached documents