CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

150 persones es varen mobilitzar pel centre de Manresa demanant justícia i responsabilitats per les morts de Mustapha i Sergio

Dilluns, 16 gener, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

150 persones es van manifestar pel centre de Manresa el dissabte 14 de gener demanant justícia i responsabilitats per les morts de Mustapha i Sergio sota custòdia policial dels mossos d'esquadra, en els últims mesos a Manresa.

Des de CGT Manresa esperem que es depurin les responsabilitzar i que la defensa dels drets de tots i totes les persones es garanteixin en respecte a la les pròpies lleis que entenem que amb la mort de dues persones s´han infringit i vulnerat drets fonamentals i la societat s'ha mobilitzar per dir que aquests 4 mesos han estat en Mustapha i el Sergio, demà pot éssser víctima amb impunitat qualsevol persona , en circumstàncies similars.

Recordem que els casos de Mustapha i Sergio no són els únics. Des del 2001 a l'Estat Espanyol ja van 864 persones mortes sota custòdia policial. Prou impunitat!

http://cgtmanresa.blogspot.com/2012/01/mustapha-i-sergio-no-son-els-primers.html

Recordem el marc legal que entenem que s'està vulnerant i provoca alarma social, indefensió al drets fonamentals que té dret tot ésser humà, amb independència de l'origen i condició social:

http://cgtmanresa.blogspot.com/2012/01/cgt-manresa-en-relacio-la-convocatoria.html

CGT Manresa

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció