CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

150 persones es varen mobilitzar pel centre de Manresa demanant justícia i responsabilitats per les morts de Mustapha i Sergio

Dilluns, 16 gener, 2012

150 persones es van manifestar pel centre de Manresa el dissabte 14 de gener demanant justícia i responsabilitats per les morts de Mustapha i Sergio sota custòdia policial dels mossos d'esquadra, en els últims mesos a Manresa.

Des de CGT Manresa esperem que es depurin les responsabilitzar i que la defensa dels drets de tots i totes les persones es garanteixin en respecte a la les pròpies lleis que entenem que amb la mort de dues persones s´han infringit i vulnerat drets fonamentals i la societat s'ha mobilitzar per dir que aquests 4 mesos han estat en Mustapha i el Sergio, demà pot éssser víctima amb impunitat qualsevol persona , en circumstàncies similars.

Recordem que els casos de Mustapha i Sergio no són els únics. Des del 2001 a l'Estat Espanyol ja van 864 persones mortes sota custòdia policial. Prou impunitat!

http://cgtmanresa.blogspot.com/2012/01/mustapha-i-sergio-no-son-els-primers.html

Recordem el marc legal que entenem que s'està vulnerant i provoca alarma social, indefensió al drets fonamentals que té dret tot ésser humà, amb independència de l'origen i condició social:

http://cgtmanresa.blogspot.com/2012/01/cgt-manresa-en-relacio-la-convocatoria.html

CGT Manresa

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció