CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

150 persones participen en la tancada a La Canonja contra les retallades a l’ensenyament

Divendres, 10 febrer, 2012

Prop de 150 professores, mestres, mares i pares d’alumnes de la comunitat educativa del Camp s’han trobat el vespre del dijous 9 de febrer a l’Escola Abril de la Canonja, una de les quatre escoles en lluita que volen tancar en aquestes comarques, per tal de veure’s les cares i tancar-se el centre per passar-hi la nit. Es tracta d’una mobilització que ha sortit a partir d’assemblees populars que s’han desenvolupat al Camp durant les darreres setmanes.

Després d’explicar la situació i les amenaces de tancament de l’escola per part d’una mare, ha començat l’assemblea, que ha decidit una sèrie de propostes per estendre la lluita per una escola pública digna i sense retallades. S’hi han explicat les situacions de diversos centres que ja han fet mobilitzacions com talls de carretera, assemblees, redacció de cartes explicant la situació a les famílies…

A l’assemblea s’ha pres la decisió de sumar propostes. Així, s’intentarà portar la samarreta groga contra les retallades els dimecres; dimarts que ve dia 14 de febrer l’assemblea se sumarà a la manifestació que es fa a Tarragona contra les retallades i després es farà una assemblea popular de l’ensenyament en un centre de Tarragona (l’Institut Martí Franquès); es penjaran pancartes a cada un dels centres amb la llegenda “Per una educació pública de qualitat”; i s’informarà de forma entenedora les famílies de les retallades que els nous pressupostos de la Generalitat inclouen.

* Notícia extreta de Pobleviu:

http://pobleviu.cat/2012/02/09/150-persones-participen-en-la-tancada-a-la-canonja/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció