CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

@15MpaRato inicia una campanya ciutadana per a identificar i jutjar als responsables de l’estafa

Dimarts, 29 maig, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El procés comença apuntant a Rodrigo Rato, encara que té previst analitzar la gestió de més polítics i banquers responsables de la crisi i acabar amb la impunitat.


Membres de diferents col·lectius actius dintre del 15M, des de DRY a través del seu Plan De Rescate, passant per la PAH, X.net, #CierraBankia, TomaTuBanco, Democràcia 4.0, la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute, #OpEuribor, Iaioflautas, TomaParte i molts altres s'han coordinat en una iniciativa concreta.

A través del periodisme ciutadà, emparat pel site Minileaks i grups d'advocats voluntaris experts en delictes financers, el projecte recopila informació que qualsevol ciutadà anònimament vulgui aportar per a destapar les responsabilitats civils, penals i ètiques d'aquesta "crisi" i jutjar als culpables ... començant concretament per Rodrigo Rato.

Els ciutadans han decidit fer el que els governs mai faran.

Què proposa @15mpaRato? Per que #RR?

#15MpaRato considera indispensable que Espanya adapti a les seves circumstàncies un procés similar a l'islandès que inclogui judicis als responsables d'aquesta estafa que anomenen “crisi”.

El Currículum Vitae de Rato encarna el paradigma de polític que va saltant d'un lloc milionari a l'altre http://15mparato.wordpress.com/tag/1000culos/ sense que s'auditi la seva gestió.

El 7 de maig de 2012 Rodrigo Rato va anunciar que deixava el seu càrrec com president de Bankia, a canvi d'una indemnització de 2,1 milions d'euros just abans que l'entitat s'enfonsés i el govern li regalés 10.000 milions de diners públics com recompensa.

Rodrigo Rato surt d'aquesta forma d'un càrrec en el cobrava 2,34 milions d'euros a l'any http://www.rtve.es/noticias/20111230/rodrigo-rato-percibe-remuneracion-anual-234-millones-frente-bfa-bankia/486099.shtml sense cap tipus d'auditoria que informi sobre la seva labor, havent convertit a Bankia durant el seu mandat en l'entitat més implacable amb els hipotecats i en l'entitat lider en desnonaments de famílies.

Rodrigo Rato havia sortit ja del FMI el 19 de juny de 2007, sense finalitzar el seu mandat com director gerent, i amb un informe demolidor en contra de la seva gestió http://15mparato.wordpress.com/2012/05/20/critica-de-fmi-a-rodrigo-rato/ en el moment que s'estava gestant aquesta crisi.

També va ocupar els càrrecs de vicepresident segon del govern i ministre d'Economia entre 1996 i 2004, sense que s'investigués la seva responsabilitat en l'estafa de Gescartera o com artífex de la bombolla immobiliària espanyola.

#RR és un objectiu tan bo com qualsevol altre. Comencem per ell. Continuarem amb la resta.

+ Info a http://15mparato.wordpress.com

Barcelona, 23 de maig de 2012

Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute, Barcelona.
¡NO devem, NO paguem!

Web: http://www.auditoria15m.org
Facebook: http://www.facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda
Streaming: http://bambuser.com/channel/Auditoria+Deuda
Tlf: 664 069 571
@AuditCiudadana
@AuditoriaBCN

Coordinació Plataforma:
https://n-1.cc/pg/groups/693621/coordinacin-estatal-15m-auditoria-de-la-deuda/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció