CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

16 de maig: planificació de l’arribada a Madrid de les Marxes contra la Crisi i la manifestació contra la Unió Europea

Dimarts, 11 maig, 2010

MARXES CONTRA LA CRISI

Estem en ple desenvolupament de les Marxes Confederals contra la crisis. Són molts ja els llocs en els quals hem desenvolupat les accions programades, o ens els que es desenvoluparan fins el dia 16: Gandía, Girona, Marbella, Berga, Vendrell, Lleida, Baix Llobregat, Valencia, Lisboa, Málaga, Terrassa, Oporto, Costa Granadina, Algeciras, Vilanova i la Geltrú, Mérida, Alacant, Santa Margarida, Cáceres, Plasencia, Cádiz, Navalmoral de la Mata, València, Ponferrada, Costa Granadina, Toledo, Burgos, Reus, Baix Llobregat, Jerez, Alcorcón, Tarragona, León, Palencia, Madrid, Valladolid, Ávila, Igualada, Sevilla, Bailén…..

MANIFESTACIÓ A MADRID EL 16 DE MAIG

Hem de bolcar tots els esforços per a ocupar els carrers de Madrid amb banderes vermelles i negres. Els autobusos de cada Territori arribaran als punts de partida de les columnes a Madrid. El recorregut de cadascuna de les columnes ja està tancat i compta amb tots els tràmits burocràtics precisos.

HORARIS:

A les 10 de matí, ARRIBADA DELS AUTOBUSOS A MADRID.

De les 10 a les 12 hores, MARXA PELS CARRERS DE MADRID de les quatre columnes, fins a la Plaça de Atocha.

De les 12 a les 12,30 hores, MÍTING EN LA PLAÇA DE ATOCHA. Intervindran el SG de CGT, al costat dels SG de les Territorials capçaleres de les Marxes (Catalunya, Castilla-León, València, Andalusia i Madrid), i un portaveu de les organitzacions internacionals convidades.

De 13,00 a 15,00 hores, MANIFESTACIÓ UNITÀRIA. De la Plaça de Cibeles a la Puerta del Sol. Manifestació contra la cimera de caps d’estat de la UE, màxims responsables de la política neoliberal i contra els drets dels treballadors que sofrim a tota Europa.

Els diferents autobusos haurien d'arribar abans de les 10 hores, als següents llocs (on seran rebuts per companys de CGT Madrid-CLM i del Comitè Confederal.

> Autobusos de GALÍCIA, EUSKAL HERRIA I CASTiLLA LEÓN-CANTABRIA: Arribaran al Passeig de la Castellana (Nous Ministeris), per a caminar fins a Atocha.

> Autobusos d'ARAGÓ-LA RIOJA I CATALUNYA: Arribaran al Carrer Alcalá (zona Plaza de les Ventas) per a caminar fins a Atocha.

> Autobusos del PAÍS VALENCIÀ-MURCIA I CASTILLA-LA MANCHA: arribaran a l'Estadi Teresa Rivero a Vallecas, per a caminar fins a Atocha.

> Autobusos d'ANDALUSIA I EXTREMADURA: arribaran a la Plaça Urgel (Carabanchel) per a caminar fins a Atocha.

Per la justícia social i la llibertat

Contra la crisi i els seus responsables

Contra l'Europa del Capital

CGT PER LA VAGA GENERAL !!

El dia 16 de maig, totes i tots a Madrid !!

Comitè Confederal CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció