CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

17 de juliol: CGT dóna suport la vaga de Correos a Casteldefells

Dijous, 16 juliol, 2009

28.450 OBJECTES POSTALS ORDINARIS I 3.500 CERTIFICATS I NOTIFICACIONS ACUMULATS I SENSE REPARTIR A CASTELLDEFELS I LES SEVES URBANITZACIONS.

CGT dóna suport a la vaga de 3 hores a Correos de Castelldefels, la vaga serà el divendres 17 de juliol d'11 a 14 h. i afectarà al repartiment.

MANIFESTACIÓ A LES 11.30 HORES DES DE CORREOS, c/TOMAS EDISON 9 FINS A L'AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS PER A FER-LI LLIURAMENT AL CONSISTORI D'UN ESCRIT EXPLICANT LA SITUACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC LA CIUTAT I QUE AFECTA ALS SEUS 65.000 HABITANTS.

La plantilla assignada és de 30 treballadors encara que actualment n'hi ha 27, ja que no es fan contractes per a cobrir les baixes, vacances,...

Per a intentar repartir el màxim de correu cada dia, 16 dels treballadors allarguen la jornada laboral fora del seu horari, malgrat això Correos es permet obrir un expedient sancionador a una treballadora.

A Castelldefels els treballadors s'han cansat de suportar una situació que es ve arrossegant des de fa temps. Volen donar un bon Servei Públic, que se'ls respectin els seus drets com treballadors i que s'acabi amb un tracte per part del responsable de l'oficina que no considerem correcte cap als treballadors i fora de to en el segle XXI.

Des de CGT donem suport la decisió de convocar vaga que han pres els treballadors, atès que l'empresa fa oïdes sordes a les reivindicacions dels treballadors i mostra una incapacitat manifesta per a solucionar uns problema que no són “fets puntuals” , com sempre diu Correos, sinó que estem amb una insuficiència de plantilles crònico-estructural, que ve donada pel costum de Correos que triga anys a actualitzar els treballadors necessaris per a poblacions o els polígons que estan en creixement, agreujant-se la situació al no estar les plantilles mai completes al 100%.

Recordem que la Llei Postal obliga a Correos a “repartir el correu diàriament com a mínim una vegada al dia de dilluns a divendres”. Castelldefels en els mesos d'estiu augmenta considerablement la seva població i no obstant això Correos ni tan sols manté el nombre de treballadors que té assignats.

CGT Barcelona