CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

17 de juny: concentració per la defensa del patrimoni sindical de la CGT a Barcelona

Dissabte, 12 juny, 2010

La passada setmana el SP de la Federació Local va mantenir una reunió amb el tècnic d'obres del Ministeri de Treball encarregat de realitzar l'informe que ha de recollir les recomanacions proposades per a solucionar el conflicte sobre el patrimoni.

En aquesta reunió, vam constatar que el Ministeri no té intenció d'acceptar cap de les exigències de la CGT i, en canvi, consenteix que a dia d'avui CCOO continuï mantenint els envans i les barreres que obstaculitzen les nostres sortides d'emergència. A més, confirmen la cessió a CCOO de la vuitena planta i de l'entrada principal, i el dret a utilitzar la recepció amb entrada pel número 18 de Via Laietana.

Després de més d'un mes de conflicte aquesta proposta del Ministeri és un atac contra la CGT. No anem a consentir que se surtin amb la seva. Per tot això, tornem a convocar una jornada de lluita, amb una concentració per la defensa del nostre patrimoni sindical que es farà el pròxim DIJOUS 17 DE JUNY DE 2010 A LES 17:00 HORES A LES PORTES DE LA CGT DE BARCELONA

Federació Local CGT Barcelona