CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

17 i 23 març: Concentracions de CGT davant les oficines centrals de RENFE i ADIF a Madrid

Dimarts, 16 març, 2010

- El dia 17 març a les 11.30 hores, delegats i militants de CGT anem a concentrar-nos en les oficines centrals de RENFE Operadora a Madrid (Las Caracolas, Madrid-Chamartín).

- El 23 de març la concentració serà a les 11.30 h. a les oficines de la Direcció d'ADIF (Sor Ángela de la Cruz 3, Madrid).

Des de fa temps CGT, ve demandant a la Direcció de RENFE OPERADORA una negociació seriosa i responsable sobre el desenvolupament professional dels seus treballadors, que estan veient com cada dia es van modificant les seves funcions.

CGT ve exigint a la Direcció d'aquesta empresa pública que tingui en compte les reivindicacions dels treballadors, fins al moment les aquestes justes reivindicacions no han estat escoltades ni tingudes en compte.

CGT no pot romandre de braços creuats, davant la degradació en les condicions de treball que intenta imposar RENFE Operadora en una reclassificació injusta i sectària.

Aquesta concentració és el tret de sortida d'una sèrie de mobilitzacions que els treballadors ens han demanat en les assemblees que hem realitzat per tot l'estat.

CGT, sempre ha apostat per la negociació i no deixarà d'insistir fins a arribar a un enteniment que sigui beneficiós per als treballadors i usuaris que determinarà un ferrocarril públic, sostenible i de qualitat.

SFF-CGT

www.sff-cgt.org