CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

18 anys no són res, Can Vies en farà molts més! Actes i mobilitzacions a Barcelona

Divendres, 15 maig, 2015

18 anys no són res, Can Vies en farà molts més!

Com ja sabeu, el 10 de maig el CSA Can Vies va complir 18 anys de vida. 18 anys plens de lluita, cultura i poder popular. 18 anys d'estima al barri que vivim i construïm, al seu veïnat i a la ciutat que volen morta però que nosaltres ens entestem que tengui vida. I aquests 18 anys, sense vosaltres, no haurien estat possibles. Per això volem convidar-vos a totes les activitats (i algunes sorpreses) que tenim preparades per celebrar aquest aniversari i la voluntat de continuar obrint noves vies.

El dissabte dia 16 es durà a terme la manifestació en defensa dels centres socials, a la qual ens hem adherit, sota el lema "Omplim de vida els vostres espais morts". A continuació us convidem al dinar que farem a les 14h al CSA per, posteriorment, anar juntes cap al mític cercaquintos, que començarà a les 18h (veniu puntuals per tenir tiquet!) i serà amenitzat per la txaranga Els fills de la flama, de l'Hospitalet.

L'endemà, dia 17, acollirem una jornada amb xerrada sobre feminisme i antiespecisme, dinar, la Ruta per l'okupació i finalment l'obra de teatre de Les Invisibles, a càrrec de A Cavall de Forques.

El dimarts 19 us emplacem a participar i donar tot el suport a la Vaga de Totes. La manifestació sortirà a les 18h de la plaça de la Catedral. Estigueu atentes a totes les convocatòries i accions per aquell dia!

El dijous 21 recuperem els mítics sopadors i en farem un de molt especial per l'aniversari, amb decoració i menjar per a l'ocasió, que s'ho mereix! L'endemà, dia 22, el col·lectiu Date Cuenta vendran a presentar el documental Temps de Canvi(e)s al CSA, amb posterior tertúlia i debat.

Dissabte dia 23 diuen que és jornada de reflexió, però nosaltres no deixarem de dur a terme l'activitat més coneguda de l'aniversari: la jornada a la plaça Màlaga! Durant tot el dia hi haurà fira de col·lectius de l'Altre mapa de Sants, dinar, el cantautor Apalatxe i una gimcana de l'#EfecteCanVies. Per acabar d'arrodonir la jornada acabarem amb el concert dels grups Subversiva 77, El Mosquito del Garito, la BCN Ska-Jazz Orquestra i els PDs Nyahbingi Sound.

El diumenge 24 a les 17h, veniu amb nosaltres a marcar un gol a les eleccions a la mítica Okupi Txampinyons League (i a guarir la ressaca, per què no dir-ho...)!

El dijous 28 ens comencem a posar una mica més serioses després del cap de setmana de celebracions i us convidem a la taula rodona sobre casos antirepressius. Després comptarem amb les actuacions poètiques i musicals de Bio-Lentos i Juanito Piquete.

De cara a dia 29 us hem preparat un acte on parlarem dels 18 anys d'experiències (i batalletes, que ens agraden molt!), amb parlaments, música i actuacions de grups estimadíssims pel CSA com la Dharma, Ràbia Positiva, Guadalooped i alguna sorpresa més!

Per acabar, dia 30 volem rememorar l'aniversari de la reconstrucció de Can Vies amb un esmorzar popular, decoració de la plaça (porteu plantes!) i la presentació de tota la feinada dels darrers 12 mesos per reconstruir el que l'Ajuntament de Barcelona va destrossar amb violència. Després dinarem i hi haurà una actuació sorpresa!

El diumenge 31 ens fa molta il·lusió l'estrena del documental Resiliències, a les 19h al mateix CSA i ens faria moltes ganes que també poguéssiu venir.

I fins aquí totes les activitats que farem per celebrar aquests 18 anys que són de totes nosaltres. Us agrairem que en feu difusió, però sobretot que vengueu a brindar amb nosaltres per tots aquests anys i pels que vendran, per totes les lluites que hem dut a terme juntes braç a braç i per celebrar les victòries col·lectives que hem assolit!

Som la mala herba que creix entre les runes!

Refem Can Vies, mantinguem viva la flama!

CSA Can Vies
C/ Jocs Florals 40-42 -Sants-, Barcelona
http://canvies.barrisants.org/
@SomCanVies

“Siempre hemos vivido en la miseria, y nos acomodaremos a ella por algún tiempo. Pero no olvide que los obreros son los únicos productores de riqueza. Somos nosotros, los obreros, los que hacemos marchar las máquinas en las industrias, los que extraemos el carbón y los minerales de las minas, los que construimos ciudades… ¿Por qué no vamos, pues, a construir y aún en mejores condiciones para reemplazar lo destruido? Las ruinas no nos dan miedo. Sabemos que no vamos a heredar nada más que ruinas, porque la burguesía tratará de arruinar el mundo en la última fase de su historia. Pero –le repito– a nosotros no nos dan miedo las ruinas, porque llevamos un mundo nuevo en nuestros corazones. Ese mundo está creciendo en este instante.”

«Montreal Star», 30 d’ octubre del 1936. Citat per Hugh Thomas a «La Guerra Civil Española» (1961).

>>> Cartell en document adjuny.

18 anys no són res, Can Vies en farà molts més! Actes i mobilitzacions a Barcelona