CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

18 de maig: Vaga de recerca i docència a la UAB

Diumenge, 8 maig, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La secció sindical de la UAB hem presentat un preavís al Rectorat de la UAB i a la Direcció General de Treball de la Generalitat un preavís de vaga pel dia 18 de maig a la UAB. La convocatòria forma part del calendari de mobilitzacions iniciat el 27 d’abril amb la finalitat d’evitar les mesures que l’actual Equip de Govern, ja en funcions, pretén dur a terme en les darreres setmanes del seu mandat i que condicionaran el futur immediat de la UAB. Entre aquestes mesures hi ha:

– La reducció del pressupost per a contractar PDI laboral en la majoria dels departaments de la UAB.

– Els canvis en la contractació de professors/es associades, que amenacen greument la continuïtat d’una part important dels contractes actuals.

– La no renovació de lectors i lectores que acaben el seu contracte aquest curs i que disposen de l’acreditació de TU de l’ANECA i, en paral·lel, la no renovació d’alguns dels TU interins el proper curs.

– Els canvis en la contractació d’investigadors postdocs, que l’Equip de Govern pretén fer aprovar a la CPA d’aquest dijous sense cap negociació amb el comitè d’empresa.

– La introducció de formes encobertes de subcontractació en el PDI laboral mitjançant els canvis que l’Equip de Govern pretén introduir en el proper Consell de Govern a la figura del professor vinculat o col·laborador, que no s’ajusten a llei ni han negociat amb el comitè d’empresa.

– La utilització de persones contractades com a PAS en tasques docents, de supervisió de tesis doctorals i de direcció de programes de recerca.

– L’externalització d’activitats docents i de recerca a través de fundacions i entitats vinculades a la denominada “Esfera UAB”.

Per obrir processos reals de negociació, per incidir en el futur immediat de la UAB i, també, de les nostres vides com a investigadores i docents.

Perquè creiem fermament en el servei públic de la nostra feina i perquè ens hi sentim compromesos/es, per tot això cridem a la mobilització i a la vaga de recerca i docència del dia 18 de maig.

Secció Sindical CGT-UAB
https://cgtuab.wordpress.com/
http://twitter.com/CGT_UAB

>>> CONCENTRACIÓ A LES 13H AL RECTORAT

Vaga UAB 18 maig

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció