CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

18 de maig: Vaga de recerca i docència a la UAB

Diumenge, 8 maig, 2016

La secció sindical de la UAB hem presentat un preavís al Rectorat de la UAB i a la Direcció General de Treball de la Generalitat un preavís de vaga pel dia 18 de maig a la UAB. La convocatòria forma part del calendari de mobilitzacions iniciat el 27 d’abril amb la finalitat d’evitar les mesures que l’actual Equip de Govern, ja en funcions, pretén dur a terme en les darreres setmanes del seu mandat i que condicionaran el futur immediat de la UAB. Entre aquestes mesures hi ha:

– La reducció del pressupost per a contractar PDI laboral en la majoria dels departaments de la UAB.

– Els canvis en la contractació de professors/es associades, que amenacen greument la continuïtat d’una part important dels contractes actuals.

– La no renovació de lectors i lectores que acaben el seu contracte aquest curs i que disposen de l’acreditació de TU de l’ANECA i, en paral·lel, la no renovació d’alguns dels TU interins el proper curs.

– Els canvis en la contractació d’investigadors postdocs, que l’Equip de Govern pretén fer aprovar a la CPA d’aquest dijous sense cap negociació amb el comitè d’empresa.

– La introducció de formes encobertes de subcontractació en el PDI laboral mitjançant els canvis que l’Equip de Govern pretén introduir en el proper Consell de Govern a la figura del professor vinculat o col·laborador, que no s’ajusten a llei ni han negociat amb el comitè d’empresa.

– La utilització de persones contractades com a PAS en tasques docents, de supervisió de tesis doctorals i de direcció de programes de recerca.

– L’externalització d’activitats docents i de recerca a través de fundacions i entitats vinculades a la denominada “Esfera UAB”.

Per obrir processos reals de negociació, per incidir en el futur immediat de la UAB i, també, de les nostres vides com a investigadores i docents.

Perquè creiem fermament en el servei públic de la nostra feina i perquè ens hi sentim compromesos/es, per tot això cridem a la mobilització i a la vaga de recerca i docència del dia 18 de maig.

Secció Sindical CGT-UAB
https://cgtuab.wordpress.com/
http://twitter.com/CGT_UAB

>>> CONCENTRACIÓ A LES 13H AL RECTORAT

Vaga UAB 18 maig