CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

18-S: Manifestació a Barcelona per uns Serveis Públics de qualitat i contra la submissió al sector financer

Diumenge, 11 setembre, 2011

cartell-català 18S

Diumenge 18 setembre · 19:00h. Plaça Catalunya

Recorregut: Pl. Catalunya, Via Laietana, Pla de Palau, Ciutadella, Ps. Sant Joan, Arc de Triomf.

18S DEFENSEM ELS SERVEIS PÚBLICS, CONTRA EL REFORMAZO

NO a la SUBMISSIÓ del SISTEMA POLÍTIC al SECTOR FINANCER

L'objectiu és protestar en contra de les retallades i privatitzacions amb finalitats lucratives dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc... que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que sofrim diàriament, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.

L'article 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pagament per satisfer els interessos i el capital del deute públic gaudirà de prioritat absoluta. Els impostos recaptats per l'estat es destinaran prioritàriament a pagar un deute que els ciutadans no hem contret. Impostos amb els quals resultarà impossible pagar els ja retallats serveis públics: sanitat, educació, serveis socials, transports, etc...

A Barcelona es convoca la manifestació el 18 de Setembre a les 19h a Plaça Catalunya.

La proposta és concentrar-se en diferents punts de la ciutat, representant de forma simbòlica cada un d’ells un sector dels que està patint retallades i marxar en columna cap plaça Catalunya a les 19h, per des d’allà, totes les columnes unides, marxaran en manifestació fins a Arc de Triomf.

Els punts de concentració i sortida són els següents:

* Consorci d’Educació de Barcelona, com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl. Urquinaona. Metro Urquinaona.

* CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h (Metro Drassanes / Paral lel).

* Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l’Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. (Metro Ciutadella).

* Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta, c. d’Aragó, 332.

* Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta

Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.

El 18 de Setembre, surt al carrer!!!

Convocat per: Comissió 18S Acampada BCN, Malestar 2.0 Bcn, Democràcia Real Ja, Attac, Indignades x les Retallades en Sanitat

Attached documents