CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

19 de Maig: Jornada Nacional i Internacional de Solidaritat amb els i les Zapatistes

Divendres, 18 maig, 2012

Per al 19 de maig de 2012 participa en la Campanya internacional de la Xarxa contra la Repressió i per la Solidaritat. Pensa, crea i difon accions per aturar la guerra contra les Comunitats Zapatistes de Chiapas (Mèxic) i la difusió del projecte zapatista.

En el marc de la reunió nacional de la Xarxa contra la Repressió i per la Solidaritat, celebrada el dia 28 d'abril del 2012 en la ciutat de Mèxic, els assistents ens pronunciem pel següent:

Mentre en tot el territori zapatista s'aprofundeix la construcció de l'autonomia, el treball i la resistència constant; el govern perredista de Juan Sabines Guerrer aguditza la seva estratègia de mort i violència per mitjà d'una guerra militar i econòmica.

Els constants atacs cap a les terres recuperades per l'Exèrcit Zapatista d'Alliberament Nacional no han cessat, la recrudescència d'aquesta escalada repressiva adquireix en la comunitat Nuevo Paraíso del municipi autònom Francisco Vila, de la zona de La Garrucha, una nova dimensió en l'estratègia contrainsurgent implementada pels diferents grups paramilitars de la ARIC i la ORCAO amb el suport dels tres nivells del mal govern.

Els zapatistes en el seu procés de resistència han demostrat una enorme paciència i han afrontat amb dignitat aquest tipus de violència. Per a elles i per a ells la mare terra, no està en venda, és el seu patrimoni perquè és l'herència de les seves morts, els seus valents, els seus guerrers i guerreres.

Per això, nosaltres, des del nostre compromís adquirit amb les companyes i els companys, sentim com pròpia la seva indignació i la seva ràbia i assumim com nostre el projecte zapatista, el qual representa un exemple de vida davant el sistema de mort que és el capitalisme.

Cridem a les persones de bon cor i solidàries perquè abracin aquesta lluita i als nostres companys de la Otra Campaña i de la Zezta Internazional, perquè junts acabem amb la guerra que assola aquestes terres i que estiguin pendents en aquest moment crític, en el qual està en joc no solament un projecte polític sinó la vida mateixa.

Responsabilitzem a Felipe Calderón del PA, a Juan Sabines del PRD i als diferents governs municipals i els seus partits polítics de totes les agressions a les comunitats zapatistes.

Per això convoquem a: Una jornada nacional i internacional per al dia 19 de maig amb els següents eixos:

ALTO A LA GUERRA CONTRA LES COMUNITATS ZAPATISTES

DIFUSIÓ DEL PROJECTE ZAPATISTA

Cridem a realitzar, cada qui segons la seva manera i forma, accions de solidaritat i companyerisme amb les comunitats zapatistes en resistència.

Que s'ajuntin les mans, els passos i els cors per a construir junts aquest camí on l'aposta és per la vida.

LES COMUNITATS ZAPATISTES, NO ESTAN SOLES!

SI TOQUEN ALS ZAPATISTES, ENS TOQUEN A TOTS!

VISCA LES COMUNITATS ZAPATISTES! VISCA EL EZLN!

Contra el robatori i la repressió: la solidaritat!

Xarxa contra la Repressió i per la Solidaritat (RvsR)
Red contra la Represión y por la Solidaridad (RvsR)

http://www.cgtchiapas.org/noticias/19-mayo-jornada-nacional-e-internacional-solidaridad-con-ls-zapatistas

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció