CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1er de Maig 2013 al Vallès Oriental

Diumenge, 28 abril, 2013

Cartell 1r Maig 2013 Vallès Oriental

CGT, CNT i Assemblea Llibertària es mobilitzaran a la comarca pel Primer de Maig

• Convoquen mítings i manifestacions a Mollet i Granollers

• Anuncien noves protestes davant l'actual situació de la classe treballadora

Sota el lema “Primer de Maig més que mai” els sindicats CGT i CNT organitzaran conjuntament amb l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental diversos actes a la comarca en motiu del Dia Internacional dels Treballadors, alhora que anuncien properes accions per visualitzar el malestar i greu situació de la classe treballadora.

Enguany el Vallès Oriental tindrà dos convocatòries unitàries pel Primer de Maig a Granollers i Mollet a càrrec dels sindicats CGT i CNT, així com de l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental. A Granollers tindrà lloc a les 11:00 hores un míting-manifestació a la Plaça de la Porxada, mentre que a Mollet serà a les 12:00 hores a la Plaça de Pau Casals.

Enguany, els organitzadors dels actes unitaris han enviat una carta als moviments socials de la comarca convidant-los a participar. En aquest sentit, a l'acte de Granollers prendran la paraula durant el míting membres de moviments socials a més a més dels organitzadors.

Paral·lelament, CGT, CNT i Assemblea Llibertària anuncien que hi haurà més accions de protesta abans del Primer de Maig amb l'objectiu de “conscienciar i esperonar” a la població en general, i la classe treballadora en particular, sobre la necessitat de sortir al carrer per “rebel·lar-se contra l'actual dictadura dels mercats apostant per la lluita col·lectiva com a primera mesura per contrarestar els efectes més greus de l'actual crisi”.
Entre altres accions, els sindicats CGT i CNT han anunciat una propera caravana de cotxes que recorrerà els pobles i ciutats de la comarca entre Mollet i Granollers.

Finalment, els organitzadors fan una crida a sortir als carrers de la comarca durant el Primer de Maig perquè “es vegi que als pobles i viles del Vallès Oriental també hi ha un sentiment de rebuig col·lectiu als escàndols de corrupció, retallades socials i pèrdua de drets laborals que patim dia a dia” els jubilats, els aturats, els joves, els estudiants, les dones, els migrants i, en definitiva, la classe treballadora d'aquest país”.

CGT del Vallès Oriental

24 D´ABRIL. Xerrada La salut el negoci de la vida:

25 D´ABRIL: Manifestació i judici popular a caixes i bancs

CGT Vallès Oriental. Cartell 1er de maig 2013

Més informació:

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

- FACEBOOK CGT VALLÈS ORIENTAL

E-MAIL: cgtcomunicaciovo@gmail.com

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció