CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1er de Maig 2013 al Vallès Oriental

Diumenge, 28 abril, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell 1r Maig 2013 Vallès Oriental

CGT, CNT i Assemblea Llibertària es mobilitzaran a la comarca pel Primer de Maig

• Convoquen mítings i manifestacions a Mollet i Granollers

• Anuncien noves protestes davant l'actual situació de la classe treballadora

Sota el lema “Primer de Maig més que mai” els sindicats CGT i CNT organitzaran conjuntament amb l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental diversos actes a la comarca en motiu del Dia Internacional dels Treballadors, alhora que anuncien properes accions per visualitzar el malestar i greu situació de la classe treballadora.

Enguany el Vallès Oriental tindrà dos convocatòries unitàries pel Primer de Maig a Granollers i Mollet a càrrec dels sindicats CGT i CNT, així com de l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental. A Granollers tindrà lloc a les 11:00 hores un míting-manifestació a la Plaça de la Porxada, mentre que a Mollet serà a les 12:00 hores a la Plaça de Pau Casals.

Enguany, els organitzadors dels actes unitaris han enviat una carta als moviments socials de la comarca convidant-los a participar. En aquest sentit, a l'acte de Granollers prendran la paraula durant el míting membres de moviments socials a més a més dels organitzadors.

Paral·lelament, CGT, CNT i Assemblea Llibertària anuncien que hi haurà més accions de protesta abans del Primer de Maig amb l'objectiu de “conscienciar i esperonar” a la població en general, i la classe treballadora en particular, sobre la necessitat de sortir al carrer per “rebel·lar-se contra l'actual dictadura dels mercats apostant per la lluita col·lectiva com a primera mesura per contrarestar els efectes més greus de l'actual crisi”.
Entre altres accions, els sindicats CGT i CNT han anunciat una propera caravana de cotxes que recorrerà els pobles i ciutats de la comarca entre Mollet i Granollers.

Finalment, els organitzadors fan una crida a sortir als carrers de la comarca durant el Primer de Maig perquè “es vegi que als pobles i viles del Vallès Oriental també hi ha un sentiment de rebuig col·lectiu als escàndols de corrupció, retallades socials i pèrdua de drets laborals que patim dia a dia” els jubilats, els aturats, els joves, els estudiants, les dones, els migrants i, en definitiva, la classe treballadora d'aquest país”.

CGT del Vallès Oriental

24 D´ABRIL. Xerrada La salut el negoci de la vida:

25 D´ABRIL: Manifestació i judici popular a caixes i bancs

CGT Vallès Oriental. Cartell 1er de maig 2013

Més informació:

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

- FACEBOOK CGT VALLÈS ORIENTAL

E-MAIL: cgtcomunicaciovo@gmail.com

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció