CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1er de Maig a Badalona: Cap a la Vaga General, laboral i social #1demaig

Dimarts, 29 abril, 2014

CAP VAGA GENERAL, LABORAL I SOCIAL!

MANIFESTACIÓ 1r MAIG 2014

CONVOCA CGT BARCELONÈS NORD I SOLIDARITAT OBRERA

11:00h. PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS, BADALONA (METRO L2 - PEP VENTURA)

El 1r de Maig , dia internacional de les persones treballadores simbolitza la lluita permanent contra la patronal i el govern per aconseguir una societat basada en la igualtat per a tothom, en els drets laborals i socials , els serveis públics , la llibertat i la justícia social .

Reforma Laboral, pressupostos generals, retallades de la despesa i de drets i llibertats ... Fins quan aguantarem ?

El capitalisme del segle XXI ha arribat al màxim de desenvolupament i globalització i està incrementant els seus nivells d'explotació de la classe treballadora a nivell mundial, intentant que tornem a les condicions de semiesclavitud de segles enrere, robant-nos els drets que tant d'esforç i vides ens han costat.

El dret al treball no existeix. El salari, les vacances, la seguretat, la mobilitat, les funcions, el nostre descans, la salut ... tot ho decideix el cap. Hem perdut el dret a la pensió digna, a l'estabilitat en l'ocupació, ens baixen el sou, ens acomiaden, ens tallen la llum, ens treuen l'habitatge, ens quedem sense ajudes per seguir sobrevivint. Es privatitzen els serveis públics mentre retallen les despeses socials perquè l'educació, la sanitat o les cures, per exemple, només estiguin garantits els que poden pagar.

CGT i Solidaritat Obrera manifesten que seguiran lluitant per impedir que «els poderosos surtin victoriosos de les seves crisis », i així mateix fa una crida a tots els treballadors a unir-se en l'acció, « unint la rebel·lia en defensa dels seus drets, a nivell internacional, sense fronteres, sense divisions entre autòctons i estrangers, entre homes i dones, grans i joves, intel·lectuals, estudiants, aturats, tots lluitant per un món millor, de manera autogestionària, en llibertat.

Davant l'atur proposem repartir el treball, reduint la jornada laboral , proposem avançar l'edat de jubilació, per poder treballar totes i tots.
Proposem repartir la riquesa a través d'una reforma fiscal que acabi amb el frau, els paradisos fiscals, les exempcions d'impostos a les grans fortunes i empreses i que siguin els rics qui paguin més, perquè la sanitat, l'educació, la protecció social siguin públiques i universals, per a totes i tots.

No podem seguir resignats, davant d'un sistema polític i social imposat pel capitalisme que aconsegueix portar-nos a situacions de fam, violència, desesperació, a la destrucció de la vida al planeta.

CGT Barcelonès Nord i Solidaritat Obrera

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció