CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1r de Maig 2012: Continuem en lluita

Dimecres, 25 abril, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Si el Primer de Maig de 1886 la lluita de les i els treballadors era per la consecució de la jornada laboral de 8 hores (8 hores de treball, 8 hores de cultura, 8 hores de descans) i la resposta de l'estat va ser la repressió i l'assassinat. Avui, 126 anys després, la situació d'explotació de les castes dirigents cap als treballadors i treballadores no és menor.

El Primer de Maig és el dia de la dignitat de la classe treballadora, de la reivindicació de la justícia social, del record i l'homenatge als que lluiten contra l'explotació i a favor de l'emancipació dels treballadors. Un dia per a seguir lluitant.

Aquest és un sistema que necessita molts pobres que treballin en les pitjors condicions possibles i que facin tots els esforços perquè uns pocs gaudeixin dels beneficis.

Les Reformes Laborals, l'augment de l'edat de jubilació, la baixada de salaris, els contractes en precari, les retallades i el desmantellament dels serveis públics fan necessària la mobilització de tots els sectors de la societat contraris al pacte social.

En aquest sentit, CGT, CNT i SO cridem als treballadors i treballadores, empleats o en atur, a estudiants, jubilats i a ciutadans en general a participar en les mobilitzacions que convoquem per al 1r de Maig, una jornada que ha de donar continuïtat a la dinàmica de lluita engegada.

Les accions realitzades durant la Vaga General del 29 març ens marquen el camí a seguir i no hem de donar treva, doncs ells no descansen en les seves agressions.

Igualment, donem suport a les mobilitzacions convocades a nivell mundial i en l'estat espanyol per a les jornades del 12 i 15 de Maig.

Hem de seguir lluitant, hem de seguir en els carrers i places, és necessària una nova Vaga General fins a aconseguir els nostres objectius, perquè la lluita és l'únic camí per a recuperar tot el que mai han volgut donar-nos i hem hagut de prendre amb les nostres mans i que ara pretenen robar-nos.

VISCA EL 1r DE MAIG

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA

Confederació General del Treball (CGT)
Confederació Nacional del Treball (CNT)
Solidaritat Obrera (SO)

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció