CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1r de Maig 2012: Continuem en lluita

Dimecres, 25 abril, 2012

Si el Primer de Maig de 1886 la lluita de les i els treballadors era per la consecució de la jornada laboral de 8 hores (8 hores de treball, 8 hores de cultura, 8 hores de descans) i la resposta de l'estat va ser la repressió i l'assassinat. Avui, 126 anys després, la situació d'explotació de les castes dirigents cap als treballadors i treballadores no és menor.

El Primer de Maig és el dia de la dignitat de la classe treballadora, de la reivindicació de la justícia social, del record i l'homenatge als que lluiten contra l'explotació i a favor de l'emancipació dels treballadors. Un dia per a seguir lluitant.

Aquest és un sistema que necessita molts pobres que treballin en les pitjors condicions possibles i que facin tots els esforços perquè uns pocs gaudeixin dels beneficis.

Les Reformes Laborals, l'augment de l'edat de jubilació, la baixada de salaris, els contractes en precari, les retallades i el desmantellament dels serveis públics fan necessària la mobilització de tots els sectors de la societat contraris al pacte social.

En aquest sentit, CGT, CNT i SO cridem als treballadors i treballadores, empleats o en atur, a estudiants, jubilats i a ciutadans en general a participar en les mobilitzacions que convoquem per al 1r de Maig, una jornada que ha de donar continuïtat a la dinàmica de lluita engegada.

Les accions realitzades durant la Vaga General del 29 març ens marquen el camí a seguir i no hem de donar treva, doncs ells no descansen en les seves agressions.

Igualment, donem suport a les mobilitzacions convocades a nivell mundial i en l'estat espanyol per a les jornades del 12 i 15 de Maig.

Hem de seguir lluitant, hem de seguir en els carrers i places, és necessària una nova Vaga General fins a aconseguir els nostres objectius, perquè la lluita és l'únic camí per a recuperar tot el que mai han volgut donar-nos i hem hagut de prendre amb les nostres mans i que ara pretenen robar-nos.

VISCA EL 1r DE MAIG

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA

Confederació General del Treball (CGT)
Confederació Nacional del Treball (CNT)
Solidaritat Obrera (SO)

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció