CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1r de maig al Vallès Oriental: Centenars de persones es van mobilitzar a Granollers i Mollet amb motiu del 1r de maig

Dissabte, 4 maig, 2013

Centenars de persones es mobilitzen a Granollers i Mollet amb motiu del 1r de maig

El passat 1 de maig centenars de persones particpaven a les manifestacions de Granollers i Mollet convocades per CGT, CNT i Assemblea Llibertària del Vallès Oriental sota el lema "1r de maig més que mai: Enterrem el capitalisme". Des d'aquest sindicat fem una valoració molt positiva de les mateixes, ja que considerem que hi ha sectors cada cop més importants de la ciutadania que volen sortir al carrer a expressar el seu rebuig a la
situació que estem patint.

Als actes de les dues ciutats prengueren la paraula diferents activistes socials ( PAH, Assemblea Popular de Mollet, etc ) que ens explicaren les seves lluites i propostes. Així mateix, a l´acte de Granollers intervingué el company Quim Garreta que fer una crida a tots els presents a lluitar i plantar cara als atacs actuals ( sanitat, educació, etc ).

Considerem que hi ha sectors cada cop més importants de la nostra societat que són conscients que el sistema capitalista és igual de criminal a Blangadesh que a la nostra comarca. I que per tant, no hi han solucions a l´atur, la sanitat, etc.. dins del mateix.

En el context actual, des d´aquest sindicat ens reafirmem en la necessitat de lluitar i organitzar-se ,per fer front a la classe política i empresarial que ens governa.

CGT Vallès Oriental

manifestació CGT i CNT a granollers i mollet del vallès #1maig2013 #1demayo #1demaig

manifestació cgt a mollet del vallès #1maig2013 #1demayo #1emaig

Més informació:

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

- FACEBOOK CGT VALLÈS ORIENTAL

E-MAIL: cgtcomunicaciovo@gmail.com