CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

1r de Maig Anticapitalista a Barcelona

Divendres, 27 abril, 2012

1r de maig anticapitalista 17.30h a Plaça Universitat: "Contra la dictadura de la banca, la reforma laboral i les retallades: continuem lluitant!". Convoca Coordinadora Laboral i Suport Mutu 15M http://coordinadoralaboral15m.wordpress.com/ (adjuntem cartells)

3 de maig: Vaga Estudiantil en Defensa de la Universitat Pública (convoca la PUDUP)

Vídeo del manifest del grup de suport de les persones represaliades del 29M:
NOSALTRES: http://www.youtube.com/watch?v=gzWQILlNEPI&feature=youtu.be

Iniciativa des de diferents sectors: La lluita pels drets socials no és cap delicte!

Llibertat Isma, Dani, Javi i Laura i absolució a totes les detingudes per lluitar pels drets socials

http://sensepor.wordpress.com

Sense por

Sense por és una iniciativa a través de la qual diferents sectors laborals, i també col·lectius, associacions, grups, entitats... i ciutadans i ciutadanes, volen mostrar el seu absolut desacord amb les actuacions que s'estan duent a terme des del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya arran dels fets del passat 29 de març, durant la jornada de Vaga General, i també amb les propostes d’enduriment del Codi Penal dels governs central i autonòmic. Ho fan a través de diferents manifestos, segons l'àmbit o sector laboral a través de http://sensepor.wordpress.com

La intenció és aconseguir milers i milers de signatures per tal de donar una resposta contundent, de tota la ciutadania, davant la criminalització que està patint la protesta social i el clima de persecució policial que està imposant la Conselleria d’Interior.

Es tracta de que entre tots i totes aconseguim recollir el màxim de signatures, per això cal fer-ne la màxima DIFUSIÓ. Ajudem-nos! Les persones individuals s’han d’adherir segons el sector on treballen o en el cas, que el seu sector no aparegui, s’han d’adherir a “ALTRES”. Les adhesions col·lectives ja sigui d’entitats, organitzacions, etc. s’han de fer totes elles mitjançant la pestanya altres.

Per afegir un nou manifest d’un nou sector o en cas de trobar-vos amb problemes a l’hora de adherir-vos i signar, podeu contactar mitjançant la direcció de correu electrònic lluitantsensepor@gmail.com

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció