CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

2.000 persones es manifesten a Girona contra les retallades

Dissabte, 11 juny, 2011

Més de 2.000 persones s'han manifestat pel centre de Girona el dissabte 11 de juny per exigir el final de les tisorades. Ha estat una trobada de gent molt heterogènia. Treballadors, famílies, jubilats, indignats, sindicats,... han unit les seves veus per denunciar el que consideren unes retallades injustes, que afecten sobretot a la classe treballadora i als que tenen menys recursos, en una mobilització convocada per la Campanya 'Prou retallades! Els nostres drets no es toquen'. La manifestació ha acabat davant de l'edifici de la Generalitat, cridant lemes com ara 'Això no és una crisi, això és una estafa' o 'La vostra riquesa, la nostra condemna'.

Des de la campanya es considera que els pressupostos que aprovarà el govern d'Artur Mas tenen unes retallades importants en els serveis públics i es denuncia que aquests són els que acaben patint tot el pes de la tisorada, mentre les ajudes a entitats com els bancs segueixen funcionant. Per altra banda, és la classe treballadora i els que tenen menys recursos els principals afectats per aquesta política.

Aquesta és la primera manifestació que es feia a Girona amb caràcter unitari i de fet ja estan preparant més protestes. Els organitzadors s'han felicitat per la resposta obtinguda, i calculen haver arribat a fregar les 3.000 persones al final de la manifestació, davant de l'edifici Santa Caterina, seu de la Generalitat, on s'ha llegit un manifest. Durant el recorregut, un grup ha penjat una pancarta a la façana de la Cambra de Comerç de Girona on es podia llegir 'Darrere els seus interessos hi ha la nostra misèria, prou privatitzacions'.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció