CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

20 de desembre vaga de CGT a RENFE-ADIF i empreses auxiliars

Dijous, 19 desembre, 2013

20 DE DESEMBRE VAGA DE CGT A RENFE - ADIF I EMPRESES AUXILIARS

CONCENTRACIÓ AL VESTÍBUL DE SANTS - ESTACIO DE BARCELONA A LES 12 HORES
 
EN DEFENSA DEL FERROCARRIL PÚBLIC I L'OCUPACIÓ

 
Demà 20 de desembre, tots els treballadors del sector ferroviari estan cridats a la vaga convocada per CGT en defensa del ferrocarril públic i de l'ocupació .
 
Aquesta vaga ha estat convocada com a continuació de les accions que CGT està duent a terme en contra els plans privatitzadors a RENFE i ADIF , en defensa dels llocs de treball del sector ferroviari : FEVE , Comfersa , Ferrovial Serveis , etc i la seguretat en la circulació dels trens .
 
La fragmentació del Ferrocarril que es va dur a terme cap a l´any 2005, amb l´entrada vigent de la Llei del sector ferroviari , ha tingut conseqüències nefastes no tan sols en l´ocupació i les condicions laborals , sinó també en el servei prestat als ciutadans i en la seguretat pròpia .
 
L'acord signat en el dia d´ahir entre el Ministeri de Foment i els "sindicats majoritaris de Renfe" no fa sinó aprofundir més en el desmantellament i privatització del ferrocarril , donant per liquidada una empresa pagada amb els diners de tots els ciutadans . Gràcies a aquest acord vserà venuda al millor postor, això sí, maquillada perquè no ho sembli.
 
Per a CGT és indignant que els " sindicats majoritaris " signin un acord que posa en perill els llocs de treball dels Ferroviaris , la Seguretat i la vertebració de l'Estat , obviant la veritable funció de servei públic .
 
Tota aquesta reestructuració posa les bases per liquidar el patrimoni ferroviari públic dels ciutadans , eliminant serveis, estalviant en seguretat i lliurant el patrimoni públic a mans privades .
 
El sector ferroviari de la CGT no entén com CCOO i UGT no són tan bel·ligerants en la defensa de lo públic, com en el cas de la Sanitat i l'Educació . Miren cap a un altra costat quan es tracta del sector del Transport , sigui per ferrocarril o aeri com el cas d'AENA , on la precarietat plana en mà ampla . Aquestes organitzacions sindicals estan tenint un" tarannà " molt conciliador amb els plans privatitzadors de la ministra Ana Pastor .
 
CGT SFF
 
ROBERTO CARRASCO. Tel. 620 261 479

CARLOS JULIÁN. Tel. 626 605 018

Més informació:

- WEB CGT SFF

- TWITTER CGT SFF