CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

200 persones es manifesten al Prat de Llobregat pel manteniment d’Esteban Ikeda.

Dimecres, 28 gener, 2009

Inici de la manifestació a l'estació de RENFE

200 persones s'han manifestat avui 28 de gener des de l’Estació de Renfe del Prat de Llobregat fins a les portes de la fàbrica, pel manteniment d'Esteban Ikeda.

En un ambient reivindicatiu i pacífic, la manifestació ha recorregut el centre del Prat de Llobregat repartint-se informació a la ciutadania i animant-la a unir-se a la lluita. També s'ha llegit el manifest realitzat per la Secció Sindical de CGT i s'han cridat, entre d'altres, lemes a favor de l'autogestió de l'empresa, principal reivindicació de la plantilla davant el tancament patronal.

Una vegada s'ha arribat a la porta de la fàbrica, s'han llegit els comunicats realitzats per la Secció Sindical de CGT a Esteban Ikeda i per la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT, així com la intervenció del company Àngel Luis Garcia, Secretari d'Acció Sindical de la CGT, que ha dit sentir-se orgullós de la lluita dels treballadors d'Esteban Ikeda.

CGT Catalunya


>>>>> Noticia de l'agència EFE sobre l'anterior mobilització del dimarts dia 27 fins a les portes de Nissan:

[(Mobilització a Esteban Ikeda enfront de Nissan contra el tancament de l'empresa

Barcelona 27 gener (EFECOM).- Els treballadors de la multinacional Esteban Ikeda han marxat avui 27 de gener des de la seu de la seva empresa, situada en El Prat de Llobregat (Barcelona), fins a la fàbrica de Nissan a la Zona Franca de Barcelona, en senyal de protesta contra el tancament de l'empresa i l'acomiadament dels seus 260 empleats. Segons ha manifestat el sindicat CGT en un comunicat, treballadors de Nissan, client principal de la multinacional, s'han unit a les protestes dels empleats del fabricant de seients de cotxe Esteban Ikeda.

El sindicat ha anunciat que els treballadors de la companyia es manifestaran demà des de l'estació de Renfe del Prat del Llobregat fins a la seu la seva empresa, situada en el polígon Estruch de la mateixa localitat, per a defensar el manteniment dels llocs de treball i reclamar la autogestión de la producció. La CGT ha anunciat també mobilitzacions per al dijous 29, en aquest cas portant a terme una marxa de protesta des de la seu d'Esteban Ikeda fins a la plaça de la Vila de l'ajuntament del Prat del Llobregat, on es llegirà un manifest en contra del tancament de la companyia.

EFECOM )]


Més imatges de la manifestació i crònica realitzada per la Secció Sindical de CGT Esteban Ikeda a:

www.rojoynegro.info/2004/spip.php?article25572

Més info al bloc de la Secció Sindical de CGT Esteban Ikeda:

cgtestebanikeda.blogspot.com/

Attached documents