22M Marxes de la Dignitat: Manifestació a Lleida
22M MARXA DE LA DIGNITAT - LLEIDA
La manifestació s’iniciarà a les 17:30. Plaça Ricard Viñes
Finalitzarà a la subdelegació del govern. Plaça de la Pau
Es realitzaran aturades simbòliques a:
Delegació de Sanitat
Hisenda
Edifici del Rectorat
Delegació del govern de la Generalitat
Paeria de Lleida
Marxa per la dignitat el 22 de març
El proper dia 22 a Lleida la marxa per la dignitat sortirà a dos quarts de sis de la tarda de la plaça Ricard Vinyes per recórrer els carrers de la ciutat amb la intenció de recuperar els drets perduts que aquest sistema político-econòmic ens està arrabassant.
Sincerament, des de l'organització pensem que aquest pot ser un punt d'inflexió.
Entre moltes de les raons, els motius pels quals hem de sortir al carrer el dia 22 són, entre d’altres: l'alt atur que vivim, les retallades socials i de drets soferts, la involució del mig estat de benestar que teníem, la corrupció, els desnonaments, la pèrdua de sobirania a favor d'una Europa guiada per la Troica, el pagament d'un deute il·legítim a costa del nostre futur, la privatització de la sanitat, de l'ensenyament, i un llarg etcètera.
El dia 22 de març el de menys és si defenso a un sindicat anarquista, a un socialista, si milito en un o altre partit polític, si aturo desnonaments o si difonc a través de les xarxes. Sense unió, només ens espera un fracàs rere l'altre. La unió no és caminar uns al costat dels altres. La unió és lluitar com un de sol, sense més bandera que la de la humanitat.
Per tant , Volem dignitat!
Doncs llavors, deixem per un dia les diferències per ser dignes d'un futur.
El dia 22 de març a les 17:30 tots a la manifestació, juntes podem.
Col·lectiu 22M
http://www.cgtlleida.org/node/824
Presentació de la Marxa per la Dignitat 22M - Lleida
La MARXA DE LA DIGNITAT vol recollir totes i cadascuna de les reivindicacions i lluites del nostre país. Es planteja articular un moviment col·lectiu que tingui continuïtat i treballi per la defensa dels següents objectius:
- El NO pagament del deute, que considerem il·legítim.
- El repartiment del treball i la riquesa per acabar amb l'atur i la precarietat.
- La retirada de totes les retallades i de les diferents reformes laborals.
- L'aprovació de la ILP per una Renda Garantida Ciutadana.
- La recuperació d'una educació i una sanitat pública de qualitat i universal, per a totes les persones, amb independència de la seva procedència.
- L'eliminació de les polítiques patriarcals que humilien la dona i trepitgen els seus drets, especialment el dret a decidir sobre el propi cos. No a la llei Gallardón
- L'exigència de dimissió de tots els governs que actuen plegats als dictats de la troika i en contra de la majoria de la ciutadania.
- La consecució de la garantia de l'exercici del dret a decidir de tots els pobles.
- L'accés a unes pensions dignes i a l'habitatge, com a necessitats bàsiques i fonamentals per a la vida de les persones.
- La denúncia i el rebuig de la repressió institucional així com dels abusos policials. No a la llei Fernàndez.
Manifest
Atur, pobresa, desnonaments, repressió, polítiques retrògrades, són els motius pels quals tots i totes ens mobilitzem, per recuperar la nostra dignitat, els nostres drets i revertir la situació en la qual ens trobem.
La situació demana una resposta col·lectiva: partits i governs esquitxats per la corrupció apliquen sense contemplació les polítiques antisocials de la Troika: el FMI, la UE i el BCE, amb l’objectiu de salvar la banca i fer-nos pagar un deute il·legítim.
Més de 800 mil aturats a Catalunya, molts ja sense cap tipus de prestació, llocs de treball precaris que no fan més que augmentar la pobresa, mentre uns pocs veuen augmentar les seves insultants fortunes.
I malgrat tot, resistim: la vaga de Panrico, la dels TMB, les mobilitzacions protagonitzades pels treballadors d’Alier i d’Autobusos de Lleida; els nombrosos casos de defensa del serveis públics, especialment sanitat i educació, i d’unes pensions dignes ens mostren que l’acció col·lectiva té els seus fruits.
Avui més que mai, la majoria de la població rebutja un sistema que es basa en la desigualtat, la misèria i la submissió. Que nega el dret a l’autodeterminació dels pobles. Tampoc ens sentim identificats amb les polítiques estatals, autonòmiques i municipals, que aplicant les polítiques d’austeritat s’han mostrat com els més fidels servidors de la Troika.
La Marxa de la Dignitat vol recollir totes i cadascuna de les reivindicacions del nostre país i l’articulació d’un moviment col·lectiu que, amb continuïtat, defensi amb contundència el pa, el treball, un sostre i la dignitat per a tots i totes. La lluita i la mobilització acaben donant el seu fruit!
Perquè la lluita és col·lectiva, però la decisió de lluitar és individual, personal, íntima, com ho és la de seguir o claudicar.
http://www.cgtlleida.org/node/826