CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

22M Marxes de la Dignitat: Manifestació a Tarragona i autobusos a Madrid

Dimarts, 4 març, 2014

Tarragona marxa a peu i amb autobús a la Marxa de la dignitat de Madrid

La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, porta a terme una campanya de comunicació entorn a la manifestació que es realitzarà el 22 de març a les 18h a la Rambla Vella (davant de Santa Tecla) de Tarragona. Aquesta manifestació s’emmarca en una iniciativa més àmplia en què confluiran a Madrid les anomenades Marxes de la dignitat, organitzades des de diferents punts de l’Estat, incloent participants del Camp de Tarragona que arribaran a peu i amb autobús a Madrid.

En específic, 10 persones sortien el 4 de març a les 14:30h des de diferents punts de Tarragona, Reus, Cambrils i el Vendrell. El primer contingent sortia a buscar les persones de Reus i Cambrils, que iniciaran la ruta a peu a partir d’Alcañiz. Durant el trajecte s’uniran companys de Barcelona, Lleida i França, així com de les conques mineres de Terol i Mequinensa. Conjuntament el dia 8 es farà l’entrada a la ciutat de Saragossa, on s’uniran a la manifestació de la dona treballadora. El dia 9, units Navarresos, Aragonesos i Catalans, sortiran de Saragossa direcció Madrid.

Així mateix, des de Tarragona també s’estan organitzant autobusos per tal de facilitar la participació en la marxa de Madrid, amb un bitllet d’anada i tornada per 25 euros. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web: http://assambleadebarris.wordpress.com/camina-amb-nosaltres/

L’horari orientatiu dels autobusos preveuen la sortida de la Imperial Tarraco sobre les 00:00h de la nit del dia 22 de Març per arribar vora a les 8:00 del matí a Madrid. La tornada serà el mateix dia sobre les 22:00 h de la nit.

D’altra banda, el passat 24 de febrer la Plataforma en Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, van iniciar la campanya d’assemblees de comunicació a diversos barris entorn a la manifestació a Tarragona en suport a les Marxes.

* Notícia extreta de Pobleviu:
http://pobleviu.cat/2014/03/03/tarragona-marxa-a-peu-i-amb-autobus-a-la-marxa-de-la-dignitat-de-madrid/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció