CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

22M Marxes de la Dignitat: Manifestació a Tarragona

Dimarts, 18 març, 2014

Manifestació 22M Tarragona

22 DE MARÇ, MARXA DE LA DIGNITAT

MANIFESTACIÓ A TARRAGONA 18H. A LA RAMBLA VELLA (DAVANT HOSPITAL SANTA TECLA)

El 22 de Març, des de diferents ciutats de l'estat Espanyol confluirem a Madrid les anomenades Marxes de la Dignitat, sota el lema NO Al PAGAMENT DEL DEUTE, NO MÉS RETALLADES, FORA ELS GOVERNS DE LA TROICA, PA, TREBALL I HABITATGE PER TOTHOM.

L'abús que es comet contra el poble és inacceptable. És una injustícia que hàgim de pagar les conseqüències de l’economia especulativa i el robatori constant pel qual unes minories s'enriqueixen escandalosament.

S'han carregat els drets laborals, rebaixen els salaris, les pensions, mentre no deixen de pujar els preus dels aliments i dels serveis bàsics: aigua, gas, llum, transport, ensenyament i sanitat, privatitzant, de camí, aquests últims. També han tret el 80% de les ajudes a la dependència i no paren de pujar les taxes municipals.

Tots els treballadors i treballadores, petits comerciants i autònoms estem greument perjudicats. L'objectiu dels qui ens governen, al servei dels poderosos i rics d'Europa, és portar-nos, a força de mentides, a una situació molt pitjor.

Hi ha més riquesa que abans, però està pitjor distribuïda. Per què hem de permetre que una minoria de pocavergonyes i egoistes sense escrúpols, ens obliguin a retrocedir i a viure en pitjors condicions? Que paguin el deute els banquers i els altres lladres que l'han creat i que vagin tots a la presó. El poble no té per què pagar els plats que han trencat uns altres.

El dia 22 donem suport a la MARXA DE LA DIGNITAT i ens manifestem a Tarragona per:

• Dir NO al pagament del deute.
• Acabar amb l'atur i la precarietat.
• Defensar el dret a decidir de les dones.
• Garantir el treball, educació, sanitat, aliment i habitatge per a tothom.
• Retirada de la Reforma Laboral.
• Acabar amb les retallades.
• Exigir la dimissió dels governs fidels a la Troika: el del PP i el de de CiU.
• Instaurar un sistema realment democràtic i garantir el dret a decidir.

Plataforma en Defensa dels Drets Públics

>>> Cartell en document adjunt.