CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

23-J: Vaga a Atento i Extel, subcontrates de serveis de Telefónica-Movistar

Dilluns, 16 juny, 2014

Les diferents seccions sindicals de CGT en les subcontrates d'Atenció al Client de Movistar hem convocat una aturada de 24 hores el dia 23 de Juny.

Mentre els accionistes de Movistar, Atento i Extel es reparteixen milions de beneficis, les treballadores patim pressió, canvi de funcions amb pèssima formació, tensió que genera estrès, mals de cap i esquena, perduda de qualsevol incentiu, etc.

Els treballadors dels serveis de Telefónica-Movistar hem de fer un salt endavant en les nostres reivindicacions i continuar el nostre camí per aconseguir unes condicions de treball dignes. Per això, i després de diversos mesos de convocatòries d’aturades d’una hora, la CGT ha convocat a nivell estatal, VAGA DE 24 HORES el 23 de juny a tots els serveis de Telefónica-Movista, contra la precarietat, per a recuperar la dignitat laboral.

Si treballes a Atento i Extel per a Movistar, uneix-te a la Vaga!.

Si ets usuària o usuari de Movistar solidaritza't!.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1jQoiBTobIs

Som conscients de l’esforç que per tots i totes nosaltres pot suposar aquesta nova acció reivindicativa, i tan decisiva com és aturar 24 hores, no som aliens al cansament i desgast que estem patint després de tants intents de despertar “la consciència de Movistar-Atento-Extel” , però és de vital importància vostre suport una vegada més, ja que considerem que està molt a prop la solució a aquest caos inhumà que patim des de fa ja un any.

Movistar i Extel ens exigeixen que atenguem en un temps molt limitat als clients que truquen, L'ÚNICA COSA que els interessa és que LA TRUCADA sigui CURTA i que fem VENDES.

Què vol dir això? Que a Movistar (segons Extel) no li importa com atenem al client, si resolem o no i l'única cosa que importa és fer VENDES, VENDES i MÉS VENDES. Si no ho pots oferir en la trucada perquè el client no està receptiu o fins i tot t'insulta a l'empresa no li interessa, ens obliga a vendre igualment, ja que si no ens sancionen.

Com ens afecta als treballadors? Els clients entren cada dia més cabrejats perquè poc importa el que han consultat abans i ara, ja que moltes vegades no podem solucionar-lo, l'únic objectiu del departament d'Atenció al Client és la venda. I com tots sabem, si torna a trucar abans de 48 hores, ens penalitza a l'hora de cobrar els incentius.

A l'estar els clients cada dia de pitjor geni ens tractaran cada dia pitjor generant més malestar, mes càrrega de riscos psicosocials, pitjor ambient de treball. Volen que ens frustrem, al no aconseguir els impossibles objectius que exigeixen. Encara creus que no hi ha motius per a l'atur de 24 hores el 23 de JUNY?

Amb la complicitat de Movistar, les empreses segueixen esprement-nos i burlant-se de tots nosaltres. Seguim patint, i cada vegada més, assetjaments, amenaces, pressió psicològica, sancions, acomiadaments, falta de formació, aplicacions que no funcionen, provocant injustes sancions -quan ni escoltem als clients- . Seguim atenent una càrrega de treball abusiva sense temps per a acabar la trucada ni realitzar les tasques administratives que demanda el client. Si hi ha caiguda cal dir-li als clients que no podem atendre'ls però CAL VENDRE'LS!! SURREALISTA!

Continuant amb les mobilitzacions iniciades al gener per les treballadores contractades per Movistar, les seccions sindicals de la CGT a Extel i Atento a tot l'Estat espanyol, hem decidit convocar una aturada de 24 hores el 23 DE JUNY. Amb aquesta aturada volem visibilitzar la nostra problemàtica, que està generada per una política de pressió fomentada per Movistar i seguida per les subcontrates Extel I Atent.

Volem recuperar la dignitat en el treball, que les pressions i sancions desapareguin, que es readmeti a les acomiadades, unes millors condicions per a realitzar el nostre treball amb temps entre trucades i descansos administratius per a acabar les tasques, més i millor formació...

¡VENCEREM PERQUÈ TENIM LA RAÓ!

NO HO DUBTIS, DEFENSA ELS TEUS DRETS!

PER UN TREBALL DIGNE!

CGT-ATENTO

http://www.cgtvalencia.org/accio-sindical/20140606/23-j-vaga-a-tots-els-serveis-de-telefonica-movistar/12735.html

http://cgtatentomadrid.blogspot.com.es/