CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

24 DE MARÇ, 17 H – MANIFESTACIÓ ESTATAL PEL DRET A L’HABITATGE

Dimarts, 20 març, 2007

Manifestació estatal el pròxim 24 de Març a les 17 h en la teva ciutat:
a Barcelona, Plaça Catalunya
a Tarragona, Estatua dels Despullats (Rambla Nova)

Ha arribat el moment de canviar la situació existent amb l'habitatge. Des del passat 14 de maig de 2006 cada vegada més gent hem sortit a manifestar-nos perquè es compleixi el dret a l'habitatge recollit en l'article 47 de la Constitució. Al principi els mitjans de comunicació i les institucions van intentar silenciar-nos, pensant que seríem pocs i ens cansaríem. Però no! Cada vegada hem estat més milers de persones les que hem sortit al carrer per a cridar: no pararem fins a tenir un habitatge! I hem aconseguit que es parli cada vegada més del tema, que quedi clar que l'habitatge és un dels principals problemes dels ciutadans d'aquest país i que se sàpiga que no anem a callar-nos fins que s'apliquin mesures estructurals per a canviar aquesta situació.

Al maig de 2007 se celebren les eleccions municipals, fruit de moltes fonts de corrupció urbanística que ens han fet encara més difícil l'accés a un habitatge digne tant a joves com ancians, divorciats, mares solteres i a la ciutadania en general. Per això ara més que mai és important que sortim encara més gent a manifestar-nos: el pròxim 24 de març hem de ser milers, incomptables, per a dir ja n'hi ha prou d'especular amb els nostres drets, ja n'hi ha prou de falses promeses: que es compleixi el dret a l'habitatge ja!.

Si no ho fas per tu, fes-lo pels teus fills. HEM DE SORTIR AL CARRER PERQUÈ ES FACI EFECTIU EL DRET A UN HABITATGE DIGNE!!!

TORNEM AL CARRER PER QUE LA VIVENDA SIGUI UN DRET I NO UN NEGOCI

Comencem la primavera amb força: porta't pancartes, casseroles per a fer soroll, performances, sound systems i el que se't ocorri perquè se'ns vegi i se'ns escolti. Junts podem assolir que el 2007 passi a la història com l'any I d.E. (Després de l'Especulació).

Fes-ho còrrer entre els teus familiars, amics i coneguts. Que què passa? que no tenim casa!