CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

26 d’octubre a les 8’45 hores, a Plaça Ramon Berenguer, sortida del “Bus combatiu” a Barcelona

Dijous, 25 octubre, 2012

buscombatiu.jpg

Coincidirem durant el recorregut a la Delegació de Govern amb la Concentració que realitzaran els treballadors/es de l'Administració de l'Estat que tenen convocada una aturada de 2 hores.

RECORREGUT DEL BUS COMBATIU I HORARIS D'ARRIBADA:

SORTIDA
08.45 HORES. PLAÇA RAMON BERENGUER. (Metro Línia 1, Jaume I)

1.- NOVARTIS. 09.15 HORES
GRANVIA CORTS CATALANES, 764. (Metro L2, Monumental)

2.- CAP GUINEUETA. 10.00 HORES
PG. DE VALLDAURA, 135. (Metro L3, Canyelles)

3.- PLAÇA ROJA. 10.30 HORES
CIUTAT MERIDIANA. (Metro L11, Ciutat Meridiana)

4.- HOSPITAL SANT PAU. 11.20 HORES
SANT QUINTI, 89. (Metro L4 , Sant Pau)

5.- HOSPITAL CLÍNIC. 12.00 HORES
VILLARROEL, 170. (Metro L5, Clínic)

6.- DELEGACIÓ DE GOVERN. 12.45 HORES. (COINCIDINT AMB L´ATURADA A L´ADMINISTRACIÓ DE L´ESTAT)
MALLORCA, 287. (Metro L4 i L5, Verdaguer)

7.- QUALYTEL. 13.30 HORES
MARQUES DE SENTMENAT, 35-37.(Metro L3, Sants Estació)

8.- RACC. 14.00 HORES
AVINGUDA DIAGONAL, 687. (Metro L3, Zona Universitària)

9.- ATOS I PIZZERIA BDN. 15.00 HORES
AVINGUDA DIAGONAL, 200/ CLOT, 47. (Metro L1, Glòries/Clot)

10.- HP. PONT REYES. 16.00 HORES
BALMES, 9-11. (Metro L1, Universitat)

Organitzacions sindicals combatives i no pactistes de Barcelona, ​​CGT, CNT i Assemblees de barri, hem decidit recórrer amb un autobús diverses empreses, sectors i barris de la ciutat de Barcelona que estan en lluita i fer crida per a la participació de la ciutadania en els actes de protesta, vagues i lluita convocats per al pròxim 31 d'octubre amb dos actes a Barcelona, un al matí a les 12 hores a Plaça Catalunya i un altre a les 18 hores a l'Arc de Triomf

El recorregut inclou empreses en conflicte, empreses on s'està acomiadant massivament, serveis públics afectats per les retallades o hospitals que s'estan desmantellant. Hem planificat un recorregut per alguns llocs de la ciutat on l'agressió contra els treballadors i les treballadores o l'atac als serveis públics es fan més visibles com en el cas de la sanitat.

 
Per a CGT són molts els motius que tenim per sortir al carrer. Successives reformes que han accentuat la precarietat laboral, especialment encebant a la joventut, l'ampliació dels anys de cotització i de l'edat per tenir dret a una pensió, mentre que la quota de la patronal a la Seguretat Social desapareix pràcticament, la reforma de la negociació col·lectiva convertint-la en un tràmit merament testimonial, les retallades dels serveis socials als més desfavorits i el constant atac als serveis públics, pretenent una i altra vegada la seva privatització, desnonaments, augment de l'atur, etc. Aquest és el panorama que tenim a sobre.

Des de CGT creiem necessari la ruptura amb el model sindical de CCOO i UGT que ens ha conduït a successives pèrdues de drets, preocupant-més per mantenir unes estructures semblants a una empresa de serveis que a desenvolupar un sindicalisme reivindicatiu i defensor dels interessos de la classe treballadora.

S'ha fet visible que els veritables poders són l'FMI i el Banc Mundial conjuntament amb tots aquells bancs i agències de qualificació que cada dia ens fan arribar mitjançant els seus comunicats quants retallades i en quins països han de realitzar. Els polítics i els governs, mai com ara han quedat tan retratats com a mers instruments i portaveus dels poders econòmics, la seva ineficàcia s'ha fet patent i visible.

Més informació:

CARLOS NAVARRO,
CGT-PREMSA BARCELONA,
649 83 94 90

* (Si algun periodista, fotògraf o càmera vol recórrer els llocs que visitarem, us facilitarem mobilitat si se'ns comunica prèviament, al mòbil de la nota de premsa)

Attached documents