CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

26 d’octubre a les 8’45 hores, a Plaça Ramon Berenguer, sortida del “Bus combatiu” a Barcelona

Dijous, 25 octubre, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

buscombatiu.jpg

Coincidirem durant el recorregut a la Delegació de Govern amb la Concentració que realitzaran els treballadors/es de l'Administració de l'Estat que tenen convocada una aturada de 2 hores.

RECORREGUT DEL BUS COMBATIU I HORARIS D'ARRIBADA:

SORTIDA
08.45 HORES. PLAÇA RAMON BERENGUER. (Metro Línia 1, Jaume I)

1.- NOVARTIS. 09.15 HORES
GRANVIA CORTS CATALANES, 764. (Metro L2, Monumental)

2.- CAP GUINEUETA. 10.00 HORES
PG. DE VALLDAURA, 135. (Metro L3, Canyelles)

3.- PLAÇA ROJA. 10.30 HORES
CIUTAT MERIDIANA. (Metro L11, Ciutat Meridiana)

4.- HOSPITAL SANT PAU. 11.20 HORES
SANT QUINTI, 89. (Metro L4 , Sant Pau)

5.- HOSPITAL CLÍNIC. 12.00 HORES
VILLARROEL, 170. (Metro L5, Clínic)

6.- DELEGACIÓ DE GOVERN. 12.45 HORES. (COINCIDINT AMB L´ATURADA A L´ADMINISTRACIÓ DE L´ESTAT)
MALLORCA, 287. (Metro L4 i L5, Verdaguer)

7.- QUALYTEL. 13.30 HORES
MARQUES DE SENTMENAT, 35-37.(Metro L3, Sants Estació)

8.- RACC. 14.00 HORES
AVINGUDA DIAGONAL, 687. (Metro L3, Zona Universitària)

9.- ATOS I PIZZERIA BDN. 15.00 HORES
AVINGUDA DIAGONAL, 200/ CLOT, 47. (Metro L1, Glòries/Clot)

10.- HP. PONT REYES. 16.00 HORES
BALMES, 9-11. (Metro L1, Universitat)

Organitzacions sindicals combatives i no pactistes de Barcelona, ​​CGT, CNT i Assemblees de barri, hem decidit recórrer amb un autobús diverses empreses, sectors i barris de la ciutat de Barcelona que estan en lluita i fer crida per a la participació de la ciutadania en els actes de protesta, vagues i lluita convocats per al pròxim 31 d'octubre amb dos actes a Barcelona, un al matí a les 12 hores a Plaça Catalunya i un altre a les 18 hores a l'Arc de Triomf

El recorregut inclou empreses en conflicte, empreses on s'està acomiadant massivament, serveis públics afectats per les retallades o hospitals que s'estan desmantellant. Hem planificat un recorregut per alguns llocs de la ciutat on l'agressió contra els treballadors i les treballadores o l'atac als serveis públics es fan més visibles com en el cas de la sanitat.

 
Per a CGT són molts els motius que tenim per sortir al carrer. Successives reformes que han accentuat la precarietat laboral, especialment encebant a la joventut, l'ampliació dels anys de cotització i de l'edat per tenir dret a una pensió, mentre que la quota de la patronal a la Seguretat Social desapareix pràcticament, la reforma de la negociació col·lectiva convertint-la en un tràmit merament testimonial, les retallades dels serveis socials als més desfavorits i el constant atac als serveis públics, pretenent una i altra vegada la seva privatització, desnonaments, augment de l'atur, etc. Aquest és el panorama que tenim a sobre.

Des de CGT creiem necessari la ruptura amb el model sindical de CCOO i UGT que ens ha conduït a successives pèrdues de drets, preocupant-més per mantenir unes estructures semblants a una empresa de serveis que a desenvolupar un sindicalisme reivindicatiu i defensor dels interessos de la classe treballadora.

S'ha fet visible que els veritables poders són l'FMI i el Banc Mundial conjuntament amb tots aquells bancs i agències de qualificació que cada dia ens fan arribar mitjançant els seus comunicats quants retallades i en quins països han de realitzar. Els polítics i els governs, mai com ara han quedat tan retratats com a mers instruments i portaveus dels poders econòmics, la seva ineficàcia s'ha fet patent i visible.

Més informació:

CARLOS NAVARRO,
CGT-PREMSA BARCELONA,
649 83 94 90

* (Si algun periodista, fotògraf o càmera vol recórrer els llocs que visitarem, us facilitarem mobilitat si se'ns comunica prèviament, al mòbil de la nota de premsa)

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print