CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

26O: Mobilització per la gestió pública de les ambulàncies

Divendres, 20 octubre, 2023

L’acció incansable de sindicats com la CGT i plataformes del sector ha portat a una situació impensable fa uns anys: les ambulàncies estan a pocs mesos de tornar a ser un servei públic internalitzat.

Cap conquesta es dona per art de màgia. Aquesta tardor s’ha de dur a votació la proposta de llei per la internalització de les ambulàncies, una llei que ha de treure les mans de les empreses privades que ara mateix controlen el 90% de les ambulàncies, de manera nefasta. Això permetrà recuperar-ne la gestió pública, incidint en la millora de les condicions de treball i del servei a la ciutadania.

"Tardor calenta" pels serveis públics

Per això la CGT és un dels sindicats convocants al nou cicle de mobilitzacions. Una tardor calenta en què és clau que mostrem la força de la CGT i dels sindicats combatius. Sabem que els mal anomenats “sindicats majoritaris” estan negociant una retallada, ja han renunciat a la internalització i només busquen les molles precisament en el primer moment en què el Parlament es planteja recuperar la gestió de les ambulàncies.

És ara o mai! Internalització dels serveis públics JA!

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció