CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

27 de gener: el comitè de conveni d’Autobusos de Barcelona convoca vaga i assemblea general

Dijous, 20 gener, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El Comitè de Conveni d'Autobusos de Barcelona, format per la seccions sindicals de CGT, ACTUB i Plataforma Sindical, hem decidit convocar una vaga de 24 hores i una assemblea general el pròxim dia 27 de gener del 2011.

Prenem aquesta decisió com part d'una jornada estatal de lluita que té com exponents destacats la vaga general a Euskadi, Galícia, Catalunya, i mobilitzacions i assemblees a Madrid, Andalusia i altres punts de l'Estat Espanyol.

La situació dels treballadors s'agreuja dia a dia, ja que a les retallades salarials, a la facilitat atorgada als empresaris per a acomiadar-nos, a l'incessant augment de l'atur i a la pujada desmesurada de serveis bàsics com llum, gas, etc, ara s'afegeix la imminent reforma de les pensions.

Creiem que és cada vegada mes clar l'intent del Govern de fer-nos pagar l'actual crisi econòmica als treballadors i salvar al seu torn, als veritables responsables, la Banca i la gran patronal. Estem assistint a la conformació d'un veritable pacte d'Estat entre el Govern de Zapatero, la patronal i les cúpules de CCOO i UGT, i d'aquest pacte no sortirà res de bo per als treballadors, ja que com ve apareixent en distints mitjos, els dirigents sindicals, a canvi de seguir rebent quantioses subvencions, estan disposats a pactar una reforma que ens farà perdre entre el 20 i el 30% de les nostres pensions, ens allargaran la vida laboral fins als 67 anys i afebliran la nostra força sindical a l'hora de negociar els convenis.

Des del Comitè de Conveni rebutgem amb totes les nostres forces aquestes negociacions secretes dutes endavant per dirigents corromputs que pensen solament a seguir mantenint els seus privilegis de camarilla, i cridem als treballadors a organitzar-nos per a plantar cara a aquestes mesures econòmiques salvatges, i a sumar-nos a la jornada de resistència el 27 de gener del 2011.

Comitè de Conveni Autobusos de Barcelona

Roda de premsa en relació a la Vaga General del 27 de Gener en l'ambit dels Autobusos de TMB

Dilluns 23 de gener a les 10:30h al local sindical de la CGT, Via Laietana 18, planta 9

Comptarà amb la presencia de:

CGT d’Autobusos de TMB, ACTUB, Plataforma Sindical, CGT de Catalunya

Contacte:
Saturnino Mercader,
CGT Autobusos de TMB,
676 70 50 62

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció