CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

27 de gener: el comitè de conveni d’Autobusos de Barcelona convoca vaga i assemblea general

Dijous, 20 gener, 2011

El Comitè de Conveni d'Autobusos de Barcelona, format per la seccions sindicals de CGT, ACTUB i Plataforma Sindical, hem decidit convocar una vaga de 24 hores i una assemblea general el pròxim dia 27 de gener del 2011.

Prenem aquesta decisió com part d'una jornada estatal de lluita que té com exponents destacats la vaga general a Euskadi, Galícia, Catalunya, i mobilitzacions i assemblees a Madrid, Andalusia i altres punts de l'Estat Espanyol.

La situació dels treballadors s'agreuja dia a dia, ja que a les retallades salarials, a la facilitat atorgada als empresaris per a acomiadar-nos, a l'incessant augment de l'atur i a la pujada desmesurada de serveis bàsics com llum, gas, etc, ara s'afegeix la imminent reforma de les pensions.

Creiem que és cada vegada mes clar l'intent del Govern de fer-nos pagar l'actual crisi econòmica als treballadors i salvar al seu torn, als veritables responsables, la Banca i la gran patronal. Estem assistint a la conformació d'un veritable pacte d'Estat entre el Govern de Zapatero, la patronal i les cúpules de CCOO i UGT, i d'aquest pacte no sortirà res de bo per als treballadors, ja que com ve apareixent en distints mitjos, els dirigents sindicals, a canvi de seguir rebent quantioses subvencions, estan disposats a pactar una reforma que ens farà perdre entre el 20 i el 30% de les nostres pensions, ens allargaran la vida laboral fins als 67 anys i afebliran la nostra força sindical a l'hora de negociar els convenis.

Des del Comitè de Conveni rebutgem amb totes les nostres forces aquestes negociacions secretes dutes endavant per dirigents corromputs que pensen solament a seguir mantenint els seus privilegis de camarilla, i cridem als treballadors a organitzar-nos per a plantar cara a aquestes mesures econòmiques salvatges, i a sumar-nos a la jornada de resistència el 27 de gener del 2011.

Comitè de Conveni Autobusos de Barcelona

Roda de premsa en relació a la Vaga General del 27 de Gener en l'ambit dels Autobusos de TMB

Dilluns 23 de gener a les 10:30h al local sindical de la CGT, Via Laietana 18, planta 9

Comptarà amb la presencia de:

CGT d’Autobusos de TMB, ACTUB, Plataforma Sindical, CGT de Catalunya

Contacte:
Saturnino Mercader,
CGT Autobusos de TMB,
676 70 50 62