CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

28 de maig: nova jornada de vaga a RENFE

Dimecres, 19 maig, 2010

VAGA DE 24 HORES EL 28 DE MAIG

CGT CONVOCA UNA NOVA JORNADA DE VAGA PER A IMPEDIR L'ENTRADA EN VIGOR DE L'ACORD DE DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL

Després de la contundent resposta de CGT contra la signatura del Desenvolupament Professional (de nit i d'amagatotis) el passat 31 de març amb la convocatòria d'una jornada de vaga de 24 hores d'enorme repercussió, davant la passivitat de la resta del Comitè General, solament CCOO ens ha mostrat la seva voluntat per a realitzar noves accions de forma conjunta, pel que hem aconseguit acordar, dintre del conjunt de mesures adoptades contra aquest acord, la convocatòria d'una VAGA DE 24 HORES PER AL PRÒXIM 28 DE MAIG (de 00.00 a 24.00 hores), una nova ronda d'assemblees conjuntes i noves jornades de vaga al juny, si l'empresa no està disposada a negociar.

Estem en contra d'aquest Desenvolupament Professional perquè no han estat tingudes en compte les propostes i reivindicacions plantejades per CGT en la negociació, aspectes que al nostre entendre són fonamentals perquè un acord d'aquest calat pugui ser implantat.

Entre elles destaquem:

• El possible acord ha de comptar amb l'aval d'una àmplia majoria dels treballadors i treballadores de l'empresa.

• Garanties d'ocupació, d'estabilitat i qualitat en el mateix i garanties de conciliació de la vida familiar i laboral.

• Promoció professional que compleixi criteris d'equitat interna, basada en principis d'igualtat, mèrit i capacitat i que no discrimini en funció del grup professional i/o àrees d'activitat a la qual es pertanyi. A més de l'anterior, els processos de selecció externs han de ser públics i transparents.

• Justícia retributiva tant dintre de cada grup professional com entre els mateixos. A més, un acord d'aquest tipus de comportar el finançament addicional compromesa d'acord amb els canvis normatius proposats.

Fem una crida tots els treballadors i treballadores de Renfe perquè secundin aquesta nova jornada de vaga, ja que estan en joc el nostre nivell d'ocupació en l'empresa, el nostre futur professional i les nostres condicions laborals i salarials, dels actuals treballadors i treballadores, com dels quals ingressin en el futur.

DIGUES NO A L'ACORD I A QUI HAN DECIDIT PER TU

PARTICIPA EN LES MOBILITZACIONS

SFF-CGT

www.sff-cgt.org


El 26 de maig concentració a l'estació de Barcelona Sants

Dins la campanya en contra de l'Acord de Desenvolupament Professional signat per RENFE, UGT i el Sindicat corporativista SEMAF, està convocada aquesta concentració conjunta (CGT i CCOO) en el vestíbul de l'estació de Barcelona Sants el pròxim dia 26 de maig a les 12:00 h., abans de la vaga de 24 hores convocada per al 28 de maig.