CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

28 de setembre: dia per a la Despenalització de l’avortament

Divendres, 26 setembre, 2008

La Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït, formada per 125 entitats, juntament amb la Plataforma a Favor del Dret a l'Avortament (PFDA) convoquen, en motiu del Dia Internacional per a la Despenalització de l'Avortament, un acte reivindicatiu el dia 28 de setembre a les 12 h a la Glorieta del Parc de la Ciutadella de Barcelona que reunirà totes les veus que exigim una despenalització de l'avortament i la seva inclusió en la cartera sanitària pública.


Ens sumem, doncs, a una diada que té el seu origen a Amèrica Llatina però que té tota la seva validesa a l'Estat espanyol, donat que aquí avortar, recordem-ho, no és legal tret de tres supòsits. Volem recordar també que el dret a l'avortament és, segons els 12 Drets Sexuals i Reproductius inclosos en la Carta dels Drets Humans, un Dret Humà i com a tal cal que estigui garantit, fet que no ocorre en el cas espanyol.

L'acte comptarà amb la presència de la doctora Rebecca Gomperts, membre fundadora de Women on Waves, associació holandesa en defensa de l'avortament.

Obrirà l'acte la cantant Big Mama i les Dones de Blanc el clouran amb un espectacle de dansa contemporània.
Per contactar:

Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït:
dretalpropicos(arroba)gmail.com / 934 127 116

Plataforma a Favor del Dret a l'Avortament (PFDA):
933 055 322

Més informació a:

www.caladona.org/avortamentlliureigratuit.html

www.observatori.apfcib.org/plataforma.php

www.womenonwaves.org/