CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

#28F: Marxa contra l´atur i la precarietat: Del Baix Llobregat al Parlament de Catalunya

Dilluns, 25 febrer, 2013

marxa_contra_l_atur_baix_llobregat.jpg

Cartell marxa contra l´atur i la precarietat #28F : Del baix llobregat al Parlament

28 DE FEBRER 2013

Marxa contra l´atur i la precarietat: Del Baix Llobregat al Parlament de Catalunya.

Contra l´atur, la precarietat, la pobresa, pels drets socials, laborals...humans

9H: Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts

11H: Consell Comarcal de Sant Feliu de Llobregat

De 13H a 14H: Plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat

14.30H: Plaça de l´Ajuntament de l´Hospitalet de Llobregat

16h/16.30H: Casa Batlló i Plaça de Sants

18.30H: Pla de Palau i Parlament de Catalunya

TOTHOM A LA MARXA CONTRA L'ATUR, LA PRECARIETAT
I PER UNA RENDA GARANTIDA CIUTADANA

28 DE FEBRER. BAIX LLOBREGAT- BARCELONA-PARLAMENT

Prop de 900.000 persones es troben sense feina a Catalunya i més de 2,2 milions estan per sota el llindar de pobresa. El novembre d’enguany el 70% de persones registrades sense ocupació hauran esgotat les prestacions d'atur contributives i subsidis. Mentre, una minoria de grans empresaris, multinacionals i banquers s'enriqueixen encara més augmentant la desigualtat.

Aquesta elit de rics i especuladors es beneficia de les polítiques d'ajust i austeritat que apliquen els governs, de les contrareformes laborals que permeten acomiadar més fàcilment i baixar els salaris, de les retallades de drets socials i de la privatització de recursos públics a preu de saldo.

Al seu torn, els governs greixen l'exercici del poder tolerant la corrupció i el frau fiscal dels rics. Aquestes pràctiques indignants són sobradament conegudes. Per garantir-se la impunitat els governs no dubten en aplicar indults i amnisties fiscals ...

Les persones sense feina som víctimes d'aquesta aliança formada pels rics, els grans defraudadors i els governs corruptes que apliquen servilment les polítiques d'austeritat dictades per la Troica (Comissió Europea, Banc Central Europeu i FMI).

És hora de dir prou i mobilitzar-nos en defensa de la nostra dignitat, pel dret al treball, per la reducció de la jornada laboral sense disminució del salari, per recuperar els nostres drets socials i ciutadans, pel futur dels nostres fills i filles !

El 28 de febrer sortirem en Marxa des de la Pç. de la Vila de St. Vicenç dels Horts a les 9h., farem parades al Consell Comarcal de St. Feliu a les 11h., Pç. de Catalunya de Cornellà de 13 a 14h., l’Hospitalet, Can Batlló a les 16h., Pç. de Sants a les 16:30h., Pla de Palau a les 18:30h, i finalitzarem al Parlament de Catalunya on farem entrega de la nostra carta de reivindicacions.

Fem una crida a les persones sense feina, col·lectius en lluita, a la ciutadania solidària a participar en aquesta Marxa i alçar la nostra veu en defensa del dret a un treball estable, per una Renda Garantida Ciutadana que asseguri els mínims d'una vida digna, per la justícia i la igualtat.

Una altra societat és possible amb unitat, mobilització i solidaritat!

Ruta marxa contra l´atur Baix Llobregat-Parlament 28 de febrer

Més informació:

- ASSEMBLEA D´ATURATS DE BARCELONA

- RENDA GARANTIDA DE CIUTADANA

E-MAIL: assembleadaturats@gmail.com

marxa contra L´atur: Baix LLobregat-Parlament