CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

2n Festival de Cine Anarquista de Barcelona, del 16 al 19 de maig 2012

Diumenge, 13 maig, 2012

Cartell FCAB

2n Festival Cine Anarquista de Barcelona

A vegades em sento Morir De Dia, entre els Oscuros Portales d'aquesta ciutat, em costa molt creure'm i recordar que No Hi Ha Més Autoritat que la Meva, com si contínuament algú ens estigués dient “Venid a las Cloacas” i nosaltres caminéssim inevitablement cap allí. Em sento com si estigués empresonada En Quart Grau... com si tot el que hem anat construint hagués acabat en un NO-RES. Com si tots fóssim Òrfes del Destí, d'un maleït destí.

Però després recordo a la Saila, quan em deia que tot el que s'ha de fer és tenir Sueños Colectivos, fer Soroll i Resistència, per acabar produint un Error en el Sistema tan immens que no hi hagi volta enrere. M'explicava que tenim una herència i una Historia de Mujeres Libres al darrera i que havíem de ser Indomables. Em deia: jo en realitat també Em Dic Llibertat. Em parlava de coses que jo no coneixia com la Rebel·lió de Tottenham de l'any passat o de l'Assalt a Reykjavik.

I per tot això m'agradava anar a compartir una estona amb els meus, sense autoritarismes, sense publicitat, una estona, en una sala de cine autoconstruida, mirant com des d'un projector sortien totes aquelles històries que després em farien agafar força per a seguir lluitant... per això tornava, any rere any al...

FESTIVAL DE CINE ANARQUISTA DE BARCELONA!

Del 16 al 19 de maig, a la CASA DE LA SOLIDARITAT, c/ Vistalegre 15, al bell mig del Raval de Barcelona. No tindrem les mateixes condicions tècniques de l’any passat, però intentarem transformar el lloc de forma a tenir la millor “sala de cine” possible.

I el dissabte, 19 de maig, ens dividirem entre dos espais, estarem també per la FELLA, c/ Joaquín Costa, 34 bxs. Això ens permet incloure alguns curts que s’havien quedat fora, i obrir portes a les 17h tots els dies menys el dijous, que comencem a les 16h.

Del 16 al 19 de maig, ens hi veurem!

+ info: http://fcab.tk