CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

3 de Juny Vaga a la botiga d’Apple a Barcelona

Dilluns, 30 maig, 2022

El 3/06 els companys d'Apple a Passeig de Gràcia, ✊🏼❤️🖤 ANEM A la VAGA!. Això permetrà que pugueu participar en la manifestació que hem preparat juntament amb companys d'altres comerços a les 17.00. No volem més treball en diumenges i molt menys, gratis!

Això és només el principi! Moltes de vosaltres ens esteu demanant que explorem altres maneres de defensar els nostres drets. Formes mai vistes a Apple. 🔜 Aquesta és la primera, és només en un centre de treball, però augurem que no serà l'última.

🐌 Donats els escassos avanços amb l'empresa en qualsevol negociació sindical activa, en el conflicte col·lectiu que obrim pel calendari laboral o la resposta de l'empresa a la carta de les companyes de PDG. Darrere de la imatge d'èxit d'Apple, hi ha molta precarietat!

Ampliar els diumenges és una gota en un got ja satisfet pels alts nivells d'estrès i exigència que tanca cada dia el nostre acompliment del treball, els horaris deshumanitzats que sofrim i que són imposats per algorismes, subjugant la nostra vida i el nostre temps.

L'absència de descansos adequats, els arbitraris processos de selecció o la impossibilitat de mantenir una vida familiar o social plena. 📈Amb una inflació desbocada, que en el que portem de 2022 està al 7,5%. La majoria de companys estem contractats a mitja jornada.

La realitat és que cada dia som una mica més pobres i es pot fer menys amb els nostres sous a temps parcial. La frustració dels treballadors d'Apple creix exponencialment a tot el món, alhora que les seves maniobres i menyspreu al sindicalisme real.

Durant anys han viscut molt còmodes a Espanya ja que controlen en el seu centres de treball a les cúpules de Fetico i CCOO, que en el moment de la veritat aplaudeixen totes les decisions de l'empresa i fan de tap per a qualsevol intent de discrepància.

Des que arribem a la CGT, van saltar totes l'alarmes i hem sofert un campanya d'assetjament feroç, que va impedir que poguéssim presentar llista en algunes botigues, i interrogatoris dels nostres caps, quan van tenir coneixement de la creació de la nostra seccion sindical.

A CGT ni ens venem, ni ens rendim. I sabem que la por mai va conquistar drets. A la vaga companyes!!