CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

30 de maig, dia de lluita per a exigir la llibertat dels presos polítics mexicans

Diumenge, 24 maig, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La repressió no s'atura a Mèxic, l'assetjament a les diferents lluites és constant. El mes passat van detenir injustament als companys pertanyents a L'Altra Campanya: Jerónimo Gómez Saragos, Antonio Gómez Saragos, Jerónimo Moreno Deara, Miguel Demeza Jiménez, Sebastián Demeza Reara, Pedro Demeza Reara, Alfredo Gómez Moreno i de Miguel Vazquez Bru (Base de Suport Zapatista, recentment alliberat), detinguts a San Sebastián Bachajón.

La pressió del govern mexicà a les comunitats zapatistes és constant. Militars, diferents cossos policials i paramilitars no cessen en les seves fustigacions. Les campanyes governamentals d'assetjament són innombrables i qualsevol excusa és vàlida, creant una situació de guerra de baixa intensitat contra les comunitats zapatistes.

Amb la finalitat d'exigir la llibertat d'aquests companys i la tots els presos i preses polítics mexicans s'ha realitzat una convocatòria internacional per al dissabte 30 de maig. Aquest dia es realitzaran accions en diferents ciutats, tant de Mèxic, com de la resta del món.

Des d'aquesta secretaria de Relacions Internacionals animem a tots els ens a participar i a realitzar, en les vostres localitats, concentracions, actes lúdics o el que millor considereu.

José Pascual Rubio, Secretari Relacions Internacionals CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció