CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

31 març: CGT convoca vaga de 24 h. a RENFE Operadora i ADIF

Diumenge, 21 març, 2010

El matí 18 de març CGT va presentar al Ministeri de Treball i a les Direccions generals de RENFE Operadora i ADIF, una convocatòria de vaga de 24 hores per al pròxim dia 31 de març.

Per altra banda, el 17 de març delegats i afiliats de CGT es van concentrar en les oficines centrals de RENFE Operadora, lliurant un escrit a la Presidència de l'empresa en el qual plantejàvem la nostra preocupació, entre altres qüestions, pel caire que estan prenent les negociacions sobre desenvolupament professional de RENFE Operadora i la nostra negativa a una reforma professional injusta que perjudicarà a la majoria dels treballadors. Aquella mateixa tarda es va celebrar la Comissió de Conflictes en RENFE Operadora, pas previ a la convocatòria de vaga, que va acabar sense acord.

Per altra banda, en el matí del dia 18 es va celebrar la Comissió de Conflictes en ADIF, acabant aquesta igual que la de RENFE Operadora sense acord. Pel que també hem cursat la convocatòria de vaga a la DG de ADIF i al Ministeri de Treball.

El pròxim dia 23 de març a les 11.30, CGT tornarà a concentrar-se, aquesta vegada en les oficines centrals d'ADIF a Madrid, per a mostrar la nostra preocupació per la negativa d'ADIF a obrir les taules de desenvolupament professional per a negociar una reclassificació de categories justa, ja que fins al moment ha fet cas omís a les peticions de CGT per a obrir aquesta negociació, modificant les funcions dels seus treballadors de forma unilateral.

Des de CGT, hem vingut denunciant la progressiva deterioració que ve sofrint l'ocupació i el desenvolupament professional dintre de les empreses públiques RENFE Operadora i ADIF, situació que està incidint negativament en la qualitat del servei que es presta a l'usuari del ferrocarril i també en les condicions de treball del seu personal.

CONFEDERACIÓ GENERAL DEL TREBALL - SINDICAT FEDERAL FERROVIARI

www.sff-cgt.org

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció