CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

34a. concentració a l’Hospital de Bellvitge el dimecres 9 de novembre

Dimarts, 8 novembre, 2011

CONCENTRACIÓ DIMECRES 9 DE NOVEMBRE A LES 13 HORES A L'HOSPITAL DE BELLVITGE.

Serà la 34 concentració que realitzem tallant la Gran Via a l'altura de l'Hospital de Bellvitge.

Els/les veïns/es del barri de Bellvitge han iniciat una nova lluita, el passat divendres 28 d'octubre van procedir a ocupar de manera indefinida el CAP de Marina del barri de Bellvitge, on es trobaven els especialistes de la zona.

Per no trencar la tònica el Sr. Boi Ruiz pretén tancar aquest ambulatori i convertir-lo en oficines. Això comporta la saturació del CAP de la Ermita, i provoca que milers de ciutadans d'edats molt avançades i amb estats de salut ja molt deficitaris, s'hagin de traslladar o al CAP de la Torrassa o bé a l'Hospital de Bellvitge.

Les accions previstes al CAP de la Rambla Marina són:

Cada dia, a les 10h, reunió organitzativa davant del CAP ocupat de Marina de Bellvitge per els i les veïns i veïnes, a les 17h manifestació, a les 18h assemblea, i cassolada de les 21h a les 21:15h.

El dimecres 9 de novembre, a les 12h marxa des del CAP de Marina a l'Hospital de Bellvitge per unir-se al tall de la Gran Via.

Aquestes són les seves posicions:

Els veïns de Bellvitge hem decidit ocupar el nostre centre de salut amb l'objectiu d'impedir el seu tancament. la nostra petició és clara, mantenir els serveis del nostre ambulatori en les mateixes condicions en què es trobava. L'única negociació que acceptarem serà per augmentar les seves prestacions, tant en serveis, com en personal. L'ambulatori és el nostre i no acceptarem cap decisió en la qual no se'ns consulti.

Els veïns de Bellvitge no som culpables d'aquesta crisi i no estem disposats a pagar les seves conseqüències. És una fal·làcia fer-nos creure que com ens hem portat malament necessitem un càstig. No hem deixat de treballar ni un sol dia per poder tirar endavant als nostres, així que són els que ens dirigeixen els autèntics responsables de la situació actual. Un barri obrer com Bellvitge està acostumat a matinar cada dia per poder seguir endavant, així que no ens subestimin. Dit això exigim la reobertura del nostre ambulatori en el menor temps possible.

Aquesta crisi no la pagarem nosaltres

Treballadors/es i usuaris/es tenen cada dia més clar el seu objectiu: van a defensar i salvar la Sanitat Pública, i en concret l'Hospital de Bellvitge i el CAP de la Rambla Marina. Aquest dimecres 9 de novembre, tots/es junts/es procedirem a TALLAR LA GRAN VIA per 34ª vegada.

Secció Sindical CGT-Bellvitge