CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

39a. concentració a l’Hospital de Bellvitge el 14 de desembre

Dimarts, 13 desembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CONCENTRACIÓ DIMECRES 14 DE DESEMBRE A LES 13 HORES A L'HOSPITAL DE BELLVITGE

Serà la 39 concentració que realitzem tallant la Gran Via a l'altura de l'Hospital de Bellvitge.

S'executen TANCAMENTS DEFINITIUS DE DIVERSES UNITATS.

La Precarietat laboral, els acomiadaments de treballadors/es i el deteriorament de la qualitat assistencial a l'Hospital de Bellvitge continuen augmentant en una progressió de la qual desconeixem el seu límit. Com a regal Nadalenc 4 Fisioterapeutes seran acomiadats a finals d'aquest mes, o el que ve a ser el mateix: els seus contractes no seran renovats després d'haver format part de la plantilla de l'Hospital durant anys.

Aquests Fisioterapeutes realitzaven les seves funcions atenent malalts de patologies com: Traumatologia i Pneumologia en Hospitalització, així com diverses patologies a nivell ambulatori. Això implica la saturació assistencial del servei, augmentant el nombre de pacients que hauran d'atendre la resta de Fisioterapeutes de la plantilla i disminuint per tant la capacitat i la qualitat assistencial.

Cal destacar que el servei de Rehabilitació seguirà comptant amb 3 càrrecs que no exerceixen tasques assistencials: Una coordinadora i dos Supervisores, que tot i els esdeveniments, continuaran sense atendre pacients.

Des d'aquesta Secció Sindical exigim l'eliminació immediata dels càrrecs del Servei de Rehabilitació, i la incorporació d'aquests en la plantilla de Fisioterapeutes, realitzant les tasques pròpies de la professió.

La resta de la plantilla incloses totes les categories professionals segueixen igualment patint una precarietat laboral a l'Hospital de Bellvitge que està trencant motlles, personal que portava treballat dècades al centre estan a dia d'avui a l'atur. Els pocs contractes realitzats, dels quals la Direcció de l'Hospital no ens ha facilitat dades, són de jornades de 21 hores setmanals i d'un mes de durada o bé d'una setmana de durada.

A més el passat dia 9 de novembre la Direcció de l'Hospital va tancar les unitats de Cures Intensives UCI 2-2 que comptava amb 12 llits de crítics i la una unitat de Cirurgia General Digestiva que comptava amb 20 llits (unitat 5-3), a més del tancament definitiu de 2 Quiròfans de matí i 4 de tarda.

Tot això cal sumar-lo al tancament també definitiu d'1 unitat d'Hospitalització de Traumatologia (11-1), una unitat d'Hospitalització de Cirurgia Toràcica, la Unitat de Desintoxicació i 4 llits de malalts crítics MICI. Així mateix continuen tancats 4 llits de malalts crítics de Pneumologia (UCRI).

Secció Sindical CGT Bellvitge

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció