CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

4 detinguts a Sabadell per encadenar-se en dues Empreses de Treball Temporal en suport a la vaga del 29-S

Dissabte, 25 setembre, 2010

Tres nois i una noia, tots membres del Moviment Popular de Sabadell, acaben detinguts pels Mossos d'Esquadra.

"Sabadell per la vaga general", una coordinadora que aplega una diverses entitats i sindicats de la ciutat (CGT, CNT, PCPC, MPS, SEPC, CUP,...) havia convocat el 24 de setembre una concentració a la cèntrica plaça de l'Àngel per donar suport a la vaga general del proper 29 de setembre. A les cinc de la tarda una trentena de persones s'han desplaçat fins el carrer Doctor Puig, moment en qual els quatre activistes s'han encadenat a dues Empreses de Treball Temporal. Els convocants han desplegat quatre pancartes on es podia llegir "Davant les retallades socials, 29-S vaga general" o "Davant 18.000 aturades a Sabadell, vaga general" i durant gairebé dues hores han estat repartint fulletons informatius sobre els motius de la convocatòria.

Detencions

A les set de la tarda tres patrulles del Mossos d'Esquadra han entrat a les empreses 'IMAN' i 'Intempore', han identificat els joves i han tallat amb una cisalla les quatre cadenes amb les que s'havien lligat a les portes de les oficines i a les taules de l'interior. Immediatament se'ls han endut cap a comissaria i cap dels quatre ha ofert resistència de cap mena. A més dels encadenats, dos membres del Serveis Informatius Populars de Sabadell i de Vilaweb Sabadell han estat identificats pels agents de la policia autonòmica.

Concentració de resposta

Després de les detencions una cinquantena de persones es va concentrar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la ciutat.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció