CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

4 mesos de sanció de feina i sou per Mercader i Garganté, d’Autobusos de TMB

Divendres, 19 desembre, 2008

Doncs, al final, totes les fulles repartides, tots els adhesius enganxats, tots els emails enviats i l'aturada del dimarts 23-D han sigut suficients per frenar l'acomiadament dels companys Mercader i Garganté. Avui, la Direcció els ha comunicat que han sigut sancionats amb 4 mesos de feina i sou, que no s'àplicaran fins després del judici.


De totes maneres, els treballadors/es d'autobusos continuen amb l'aturada del 23 de Desembre i amb l'Assemblea. Si veniu, podreu saber de primera mà com està tot el tema de la reducció de servei, la negociació de conveni i els expedients

El dimarts 23 de desembre està convocada una Assemblea general, amb aturada de 11h a 16h, per a tots els treballadors/as, a la Plaça Universitat a les 12:30 h. És important assistir per a demostrar a la Direcció de l'empresa que els treballadors/es estem actius i amb ganes de tenir un bon conveni per a tots els col·lectius. Cal fer una crida a la participació de tots els treballadors/es, per sobre de les sigles sindicals.

Encara podeu trobar milers d'adhesius a la Universitat Central Ocupada (Plaça Universitat), Espai Obert (Sants), CGT (Via Laietana), La Barraqueta (Gràcia), CNT (Joaquín Costa) on s'informa de l'aturada del dimarts 23 de desembre. Aquests adhesius són per posar principalment a les parades, a les marquesines, als busos i allà on se us ocorreixi.

Adjuntem PDF dels adhesius.

Comitè de conveni Autobusos TMB

comitedescansos.blogspot.com/

Attached documents